Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

UEFA'dan Galatasaray'a Liverpool deplasmanı için seyirci yasağı cezası

UEFA Disiplin Kurulu, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Liverpool ile karşılaşacak olan Galatasaray'a, deplasmanda oynayacağı rövanş maçı için seyirci yasağı cezası verdi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2026 08:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2026 08:56
Kaynak: İHA
UEFA'dan Galatasaray'a Liverpool deplasmanı için seyirci yasağı cezası

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada, "25.02.2026 tarihinde deplasmanda Juventus ile oynadığımız, UEFA Şampiyonlar Ligi müsabakasında yaşanan taraftar olayları nedeniyle UEFA Disiplin Kurulu tarafından kulübümüze 40 bin Euro para cezası ve bir sonraki deplasman müsabakasında seyircisiz oynama yaptırımı uygulanmasına karar verilmiştir. Söz konusu karara karşı UEFA Tahkim Kurulu nezdinde itiraz yoluna başvurulacaktır" ifadeleri kullanıldı.
Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda İngiliz ekibi Liverpool ile 10 Mart Salı günü İstanbul'da, 18 Mart Çarşamba günü de İngiltere'de karşılaşacak. Bu cezayla birlikte sarı-kırmızılı taraftarlar, deplasman oynanacak müsabakada tribündeki yerlerini alamayacak.

Kaynak: İHA

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.