Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Paparazzi terörü1

İtalya’nın başkenti Roma’da aktrist Claudia Pandolfi, akılalmaz bir paparazzi saldırısına maruz kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2010 22:25
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2010 23:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Paparazzi terörü1
Pandolfi, kendisinin her adımını takip eden İtalyan paparazzi Mauro Terranova’nın, takibini abartıp, evinin bahçesine de girmeye çalışması üzerine sinirlendi. Vescovio Meydanı’na bakan evinin önünde Terranova ile tartışan sanatçı, “Yeter artık. Tüm öğleden sonra beni takip mi edeceksin dedi.

Terranova’dan sert yanıtlar alan Pandolfi, takibi bırakmaması halinde polis çağıracağını söyledi. Bunun üzerine çok sinirlenen paparazzi, arabasına atladı ve şoför mahaline yaklaşarak tartışmaya devam eden sanatçının gözlerine gözyaşartıcı sprey sıktı. Bir anda neye uğradığını şaşıran sanatçı arabaya tutunmaya çalıştı. Ancak paparazzinin arabasını hızla sürüp olay yerinden uzaklaşmak istemesi üzerine Pandolfi 100 metre kadar sürüklendikten sonra yere düştü.

Çevre sakinleri tarafından hastaneye kaldırılan Pandolfi’nin kaburga kemiklerinin kırıldığı tespit edildi ve acilen ameliyata alındı. Operasyonun ardından bir süre yoğun bakımda tutulan Pandolfi’nin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, paparazzi Mauro Terranova’yı tutukladı. Terranova’nın arabasında Pandolfi’ye kullandığı gözyaşartıcı spreyin yanısıra elektrik şok cihazı da bulundu. “Adam yaralamak ve “silah bulundurmak suçlamasıyla tutuklanan Terranova, suçunu itiraf ettikten sonra Roma Regina Coeli Hapishanesi’ne gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.