Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kendileri hakkında suç duyurusunda bulundular

İstanbul’un Ataşehir ilçesi Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve CHP İstanbul Milletvekili Gamze İlgezdi, mal varlıklarına ilişkin tartışmaların artması üzerine, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ile savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2015 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2015 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kendileri hakkında suç duyurusunda bulundular
Son günlerde CHP İstanbul Milletvekili Gamze İlgezdi’nin mal varlığı ile ilgili tartışmalar artmış, İlgezdi’nin sahip olduğu rezidans daireler ile partide gerçekleşen ve kazandığı ön seçime kadar çeşitli alanlarda suçlamalara maruz bırakılmışlardı.

Basında yer alan iddialar üzerine Ataşehir’in CHP’li Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile eşi milletvekili Gamze İlgezdi, CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ile savcılığa kendi haklarında inceleme talebinde bulundu.

KARAYALÇIN; İDDİALARIN ÜZERİNE GİDECEĞİZ

Karayalçın yaptığı açıklamada benzer iddiaların daha önce de gündeme geldiğini, gerçekleşen incelemelerin olumlu sonuçlandığını ve herhangi bir yolsuzluk, usulsüzlüğe rastlanmadığını dile getirdi.

Karayalçın sözlerine şöyle devam etti;

"Daha önce böyle yapmıştık, bugün böyle yapıyoruz, yarın da aynı tavrı sergilemekte tereddüt göstermeyeceğiz. Bu iddialar karşısında sessiz kalınmamalıdır. İddiaların açığa çıkarılması için yapılması gereken tüm işlemler bize göre tereddütsüz bir biçimde yapılmalıdır."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.