Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yenibağlar mahallesi ve Nursel Şahintürk

Yazının Giriş Tarihi: 25.03.2024 00:16
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 00:16

32 Yıl önce başlayan siyaset hayatımız acı ve tatlı anılarla dolup taştı. Doğru Yol Partisi (DYP) Osmangazi gençlik kollarında başlayan bu siyaset yolculuğumuz da bana siyaseti sevdiren Gençlik kolu başkanımız Cem Ünal olmuştu. Aradan geçen bu zamanda kendisine her zaman gereken saygıyı ve vefayı göstermek benim için bir borç gibiydi, kendisine teşekkür ediyorum.

Yerelde ve genelde iktidar olduğumuz bu yıllarda beni siyaset dünyasına sokan ise merhum Veysel Karani mahallesi muhtarı Recep Gezgin olmuştu. Beni 9 yaşımdan beri tanıyan Recep Gezgin siyaseti iyi bilen ve içinde yoğrulmuş değerli bir insandı rahmetle yad ediyorum.

Gençlik kolları ile başlayan siyasi serüvenimiz sonrasında hem ilçe de hem il de işçi komisyonu başkanlığı yapmakla devam etti. Kaliteli ekiplere kurduğumuz bu komisyonlar ile yaptığımız başarılı çalışmalar bana önce üç adaylı Osmangazi ilçe kongresinde başkanlığı kazandırdı. Ardından farklı dönemlerde 5 kez bu görevi yaptık, bir dönem il başkanlığı, il başkan vekilliği, il teşkilat başkanlığı,  il sekreterliği gibi bütün üst düzey görevleri yapmayı nasip etti.

Bu görevleri hakkımız ile almamıza sebep olan elbette ki kurduğumuz kaliteli ekibin verdiği emekleri, yazı konuğumuz da işte bu emek veren arkadaşlarımdan yalnızca biri üstelik Türkiye gibi bir ülke de kadın olmanın zorluklarını yaşayıp kendi ayaklarının üstünde dimdik kızı ile birlikte durup hayat mücadelesini alnının akıyla vermiş bir ekip arkadaşım NURSEL ŞAHİNTÜRK'tür kendisine bizim adımıza verdiği emeklerden dolayı her zaman teşekkür ederim.

Nursel Şahintürk hanımefendi sosyal ve insanı ilişkileri yüksek bir kişiliktir, bulunduğu ortama pozitif enerji yükler, çalışkandır ve insanlara faydalı olmayı sever. İl ve ilçe yönetimlerinde başkan yardımcılıkları görevlerini de başarılı bir şekilde ifa etmiştir.

Yenibağlar mahallesinde Muhtar adayı olan Nursel hanımı seçim bürosun da ziyaret ediyor bilgiler alıyoruz. Fikir telakisi yapıyoruz. Yenibağlar mahallesinde nüfusu 38 bin olmasına rağmen seçmen sayısı 13 bin 500 kişi bu rakamlar mahallenin 18 yaş altı nüfusun yoğunluğunu gösteriyor, belki de yaş olarak Bursa'nın en genç mahallesi de olabilir.

Nursel hanım gayet iddialı seçimi kazanacağına emin, bu özgüveni takdirle karşılıyoruz, çünkü bu duygu lider karakterli insanlarda olur.

Nursel hanımın seçim bürosu kalabalık gelen giden eksilmiyor bir hayli ilgi görmesi bizleri de mutlu ediyor. Özellikle kadınların daha çok ilgi göstermesini olumlu buluyoruz.

Nursel hanıma kalben başarılar diliyorum.

YENIBAĞLAR'DA DEĞİŞİMİN TAM ZAMANI

Sloganı ile hazırladığı broşürü inceliyoruz Nursel hanımın. Ve şöyle anlatıyor.

"1974 Yılında Bulgaristan'da dünyaya geldim, lise mezunuyum, 20 yıl boyunca Sağlık Bakanlığı'na bağlı kurumlarda çalışarak toplum sağlığına katkıda bulundum.

1998 Yılından beri Yenibaglar mahallemizde yaşıyorum. Bu nedenle mahallemizin acil ihtiyaçlarını yakından biliyorum.

Sorunların çözümü için birlikte çalışmak en öncelikli anacım olacak, bunu yaparken sizlerle geçmişten kurduğumuz aktif iletişime güveniyorum.

Muhtar sevildiğimize mutlu, huzurlu, güvenli ve birlikte üretip, birlikte tüketen bir dost grubu olacağız.

Parti, Memleket gibi hiçbir ayırım yapmadan herkesin hakkını koruyacağız.

Demokrasi gereği karma görüşleri dinleyip ortak akıl ile hep birlikte en iyisini yapacağız.

Sosyal sorumluluk projelerine öncülük ederek mahallemizde dayanışma duygusunu güçlendireceğiz."

PROJELER.

Yenibağlar çöplüğünün kaldırılması

Belediye otobüslerinin arttırılması ve Şehir hastanesine hat konması sağlanacak.

Kapalı pazar alanı yapılması

Kadın kooperatifinin kurulması

Sokak güvenliği için Mobese kameraları

Güvenli çocuk parkları yapılması

Hız limiti tümsekleri ve Tabelaların arttırılması

İhtiyaç sahiplerine yardım ulaştırılması

Kültür, tur ve geziler ile sosyal yaşamı geliştirmek

Herkese eşit hizmet ve tüm hanelere ulaşmak

Güler yüzlü, iletişimi güçlü ve şeffaf yönetim sergilemek

Mahalle sakinleri ile birlikte uygulamaya koyacağımız bu projelerle Yenibağlar mahallemizin Osmangazi ilçemizin gözbebeği yapacağız.

AZALAR

Emine Öztürk

Birgül Alpay Fevzioğlu

Seyhan Mutlu

Zühtü Batak

Oktay Yiğit

Nazile Akın

Nurhan Şen

Rahime Topaloğlu

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.