Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TOFAŞ'tan geleneksel iftar yemeği

TOFAŞ Basketbol Takımı’nda Genel Menajer Tolga Öngören ve Başantrenör Orhun Ene, Bursa’da görev yapan basın mensuplarıyla iftar yemeğinde bir araya gelerek soruları yanıtladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2023 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2023 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TOFAŞ'tan geleneksel iftar yemeği

TOFAŞ’ta Genel Menajer Tolga Öngören ve Başantrenör Orhun Ene, basın mensuplarıyla iftar yemeği organizasyonunda bir araya geldi. Kulüp tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Medyayla Sohbet Buluşmaları” organizasyonunda soruları yanıtlayan Öngören, Orhun Ene’nin tekrardan aralarına katılmalarından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirerek, “Bundan dolayı çok sevinçliyiz. Gönül isterdi ki Koç’umuz hiç ayrılmasaydı. Ama sporda var bunlar. Şu an aslında baktığımızda zor bir sezondan geçiyoruz. Orhun Ene’nin dokunuşuyla takımın havası ve oynadığı basketbol çok değişti. Biz çok umutluyuz, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin normal sezonunda önümüzde 8 maç var. Gaziantep Basketbol ile de çok önemli bir maça çıkacağız. Bu dönemi böyle iyi geçmeyi çok istiyoruz. Önümüzdeki haftalarda alacağımız sonuçlar nereye doğru gideceğimizi daha net gösterecek. Önümüzün çok açık olduğunu düşünüyoruz özellikle ileriki yıllarda. Bu sene ‘en iyi yaptığınız iş ne deseniz’ belki birkaç şey sayabiliriz ama en iyi yaptığımız iş; Berke Büyüktuncel ile Ege Demir ve Özgür Cengiz’in Tofaş’a ve Türk basketboluna dahil edilmeleri oldu. İki oyuncumuz özellikle NBA tarafından çok yakından takip ediliyor. Belki bu sene sıralama olarak sezon başında hayal ettiğimiz yerde değiliz ama bu 2 oyuncumuzun geldiği nokta bizi mutlu ediyor” diye konuştu.

ENE: BURAYA AİTİM

Tofaş Basketbol Takımı’nın Başantrenörü Orhun Ene de kulüpteki ikinci dönemiyle ilgili olarak burada kendisini evinde gibi hissettiğini söyledi. Sözlerine, “Tofaş üzülerek ayrıldığım bir yerdi” diyerek başlayan deneyimli çalıştırıcı; “Türkiye’de oyunculuk kariyerimde İstanbul dışına hiç çıkmamıştım. Esasında İstanbul dışındaki spordaki değerlerin farkında değildik. Antrenör olarak Bursa’ya ilk geldiğim dönemden sonra buradaki değerleri daha iyi gördüm. Basketbola, İstanbul’daki birçok kulüpten daha fazla hizmet eden kulüpler Anadolu kulüpleri. Daha kısıtlı kaynaklarla ama şehrin takımına sahip çıkmasıyla yaratılan sinerji bambaşka. İlk geldiğim dönemde bunu Tofaş’ta yaşamış, burayı çok sevmiştim açıkçası. Tofaş bana göre Avrupa’daki sayılı kulüplerden biri. Bunu sportif başarı anlamında söylemiyorum, tabii ki çok daha başarılı kulüpler var” dedi. (HABER MERKEZİ)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.