Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kick Boksta Dünya Kupası Ağrılı sporcunun…

İstanbul’da düzenlenen “Turkish Open WAKO Dünya Kupası”nda, Bursa’da yaşayan Ağrılı sporcu Eren Çelik, 86 kiloda Dünya Kick Boks Şampiyonu oldu. Genç sporcunun başarısı Ağrılıları sevince boğdu.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2023 10:06
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2023 10:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kick Boksta Dünya Kupası Ağrılı sporcunun…

İstanbul da 17-21 Mayıs 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen Kick Boks Wako Dünya Kupası’nda rakiplerini bir bir deviren 17 yaşındaki sporcu Eren Çelik, Dünya Kupasının sahibi oldu.

Ailesi Ağrı’nın Yurtpınar köyünden yıllar önce Bursa’ya taşınan Eren Çelik Bursa’da doğmuş. Küçük yaşta kick bosks ile ilgilenenen
genç sporcunun başarısı Ağrılılar arasında büyük sevinç yarattı. Eren Çelik’in başarısında en dikkat çekici şey, şampiyonaya babası tarafından hazırlanması oldu. 2015 yılından beri Kick Boks’a meraklı olan Çelik, gün geçtikçe başarısını adım adım yükseklere taşıdı.

Kick boksun daha çok Avrupa’da revaçta olduğu ve önemsendiğinin altını çizen sporcumuz. “Türkiye’de de artık bu gibi sporların yapıldığı, hatta ülke gençleri olarak destek verildiğinde gördüğünüz gibi başarı elde etmemek mümkün değil” diye konuştu.

Şampiyon sporcu, kupaya Kestel Belediyesi bünyesinde katılmıştı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.