Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YILDIRIM İYİ OLACAK

İyi parti Yıldırım ilçe başkanı Serkan Beklen ile yaklaşan yerel seçimler öncesi yıldırımı konuştuk.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2023 00:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2023 00:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
YILDIRIM İYİ OLACAK

HABER: CEVDET YILDIZ

HEDEFİMİZ YILDIRIM DA YERELDE İKTİDAR OLMAK                

 İyi parti Yıldırım ilçe başkanlığı olarak Yıldırımın tüm mahallerinde örgütlü partililerimizle beraber gece gündüz çalışarak Yıldırım da yerelde iktidar olacağız Yıldırım belediyesinde İyi partili belediye başkanı olacak inşallah hedefimiz Yıldırımda yerelde iktidar olmak.         

                                                         

  YILDIRIM DA VİZYON PROJELERİMİZ VAR                        

Allah izin verirse Yıldırımda belediyeyi kazandığımızda Yıldırım için vizyon projelerimiz var. Yıldırımı mega köy olmaktan çıkaracağız.                                                                                                             

Bursa da merkez ilçeleri arasında bir değerlendirme yaparsak Yıldırımda yeterince vizyon projeler yok gerek imar durumu yapısal konumu özellikle gece kondu ve eski yapıların çok olması olası bir deprem de  riski çok olan bölgeyiz kentsel dönüşüm konusunda yeterince  atılmış adımlar yok kentsel dönüşüm var ama Yıldırım için yeterli değil.   

                                                                                           

Oysaki Yıldırım çorafi ve tarihi olarak Bursa nın ve Ülkemizin en güzel yerlerinden biri  Yıldırım da doğru dürüst dinleme eğlenme ve yemek yeme mekanları yok denecek kadar az oysaki Nilüfer baktığınızda gerek alış veriş merkezleri gerekse gidip aileniz veya misafirlerinizle gideceğiniz mekan sayısı oldukça fazla bizim Yıldırımda bunlar neden olasın dolasıyla Yıldırımlı her şeyin en iyisine layık Allah nasip ederse Yıldırımda yerel iktidar olduğumuzda Yıldırımlı iyi partinin yönetim farkını mutlaka takdir edecektir biz halkımızda şunu istiyoruz bize iyi partiye güvensinler bu seçimlerde genel başkanımızda açıkladı yerel seçime tek başımıza gireceğiz birde İyi partiyi denesinler hizmette  yarışa hazırız her şeyin en iyisini yapmaya geliyoruz inşallah. 

  YILDIRIMIN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ    

  Ben açıkladım Yıldırım belediye başkanlığına aday değilim ilçe başkanı olarak teşkilatımın başında yerel seçimlere gideceğiz ben ve iyi parti ilçe teşkilatım var gücümüzle açıklanacak Yıldırım belediye başkan adayımızla birlikte gece gündüz çalışarak Yıldırımda yerelde iktidar olacağız inşallah.  Yıldırıma yapacağımız bulvarlar alış veriş merkezleri sosyal donatı alanları ticaret merkezleri ile kentsel dönüşüm ile yapı stoklarımız yenileyerek Yıldırımın çehresini değiştireceğiz     

                                                                                                                                                           

HAYAT PAHALILIĞI KADER DEĞİLDİR                                                   

Biz tabiiki biz İyi parti olarak yerel seçimlere odaklandık ama halkımızın derdiyle de dertleniyoruz muhalefet olarak buda bizim görevimiz.   Bugün vatandaşımızın en büyük sorunu hayat pahalılığı her şey kontrolden çıkmış halkımız bu hayat pahalılığı karşısında çaresiz inim inim inliyor bu hayat pahalılığı kader olamaz iktidarın buna acil çare bulması lazım biz iyi parti olarak bu konuda ekonomik kurmaylarımızın görüşleriyle sürekli uyarılarımızın yanında yapıcı yolda gösteriyoruz.          

                                                                                         

Özellikle konut ve araç fiyatların faiş artışları sıkı denetime alınmalı bunun için devletimizin yeterli memuru ve müfettişleri var bu konuda bence iktidarın otorite boşluğu var. Maalesef fatura vatandaşımıza çıkıyor diyerek  sözlerine son verdi  İyi parti Yıldırım ilçe başkanı Serkan Beklen.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.