Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yetenekleri keşfediyoruz!

Futbol otoritelerinin dikkatle takip ettiği yetenek ve yıldız adayı 2006 doğumlu Ömer Asaf Sebirli ile geçmişini, gelecekteki hedeflerini konuştuk.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2022 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2022 11:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yetenekleri keşfediyoruz!

HABER: Çiğdem AKIN- Cevdet YILDIZ

Ömer Asaf Sebirli söze şöyle başladı;

Futbola 2012 yılında 6 yaşında Arabayatağıspor altyapısında başladım. 10 yıl burada forma giydim. Arabayatağıspor da sırasıyla Özgür Aras, Serkan Vardar, Şemsi Galfa, Ali Özgel, Uğur Arıkan, İsmail Turan hocalarıyla çalışan Ömer Asaf Sebirli tüm hocalarına bugünlere gelmesinde emeklerinden dolayı teşekkür ederken bir teşekkürü de  efsane başkanı rahmetli Mehmet Güleç’e etti ve rahmetli başkanımı minnetle şükranla kendisini anıyor ve rahmetli başkanımı çok özlüyorum Allah mekanını cennet etsin.                                                                                                                                                               

BURSA YILDIRIM SPOR FORMASINI GİYİYORUM

Bursa Yıldırım Spor formasını büyük gurur ve onurla giyiyorum burada Kadir Cantürk hocamla çalışıyorum kendisinden çok şey öğreniyorum ve burada çok mutluyum. Şu an U17 Yaş Akademi takımında oynuyorum ve takım kaptanıyım takım arkadaşlarımı çok seviyorum kolej takımı gibiyiz takımda arkadaşlığımız çok güzel bu birlikteliğimiz devam edecek. Bursa Yıldırım Spor tam bir profesyonel kulüp bize bu ortamı ve imkanları sağlayan başta kulüp başkanımız Ekrem SENAL olmak üzere tüm yöneticilerimize de çok teşekkür ederim.  Hedefim Bursa Yıldırım Spor'da profesyonel imza atıp A takımda forma giymek sonraki yıllarda milli takım forması giymek istiyorum.                                                                                                                                       

Türk futboluna hizmet etmek istiyorum amacım bana inanan güvenen başta ailem bana emeği geçen hocalarım ve beni sevenlerime layık olmak istiyorum dedi. Yeteneklerimin farkındayım kendimi geliştirmek için var gücümle çalışacağım oynadığım santrafor mevkii gereği golcü özelliğimi geliştirmek için çok çalışmam gerektiğinin de farkındayım daha güçlü daha çabuk olmam gerekiyor gol atmak kolay iş değil oyun bilgimin de gelişmesi gerekiyor takım oyunu modern futbol için takım arkadaşlarımla uyum içinde takımıma katkı koymak istiyorum.         

FUTBOLDA HAYALİM İDOLÜM HEDEFLERİM VAR

Futbol da hedefim önce kulüp Bursa Yıldırım Spor’ da profesyonel olmak sonra milli forma giymek sonrada idolüm olan ROBERT LEWANDOVSKİ kalitesinde futbolcu olmak. Tekrar şunu belirtmek istiyorum bana emeği geçen herkese çok teşekkür ederim dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.