Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yerel Seçimler Yaklaşırken Öne Çıkan Adaylar

Yerel seçimler yaklaşırken, Bursa Büyükşehir Merkez İlçeler ve diğer İlçelerle ilgili Cumhur İttifakı adayları öne çıkarken, yine 3 ya da 4 İlçede Millet İttifakının adayı Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanları şanslı gözüküyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2023 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2023 00:01
Kaynak: CEVDET YILMAZ
https://www.bursahaber.com/
Yerel Seçimler Yaklaşırken Öne Çıkan Adaylar

Bursa Büyükşehir Belediyesi için Alinur Aktaş halâ çok güçlü aday olarak dururken AK Parti kulislerinde Davut Gürkanın da Büyükşehir Belediye başkanlığını istediği söyleniyor. Ancak Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığıyla ilgili Mustafa Bozbey ismi Millet İttifakında biraz geriye düşmüş durumda bu arada Erkan Aydın Cumhuriyet Halk Partisi adayı ya da Millet İttifakında İyi Parti ile CHP nin anlaşması durumunda Türkiye genelinde İyi Parti'den sürpriz bir aday. Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepenin de millet ittifakı adayı gösterileceği kulislerde konuşuluyor.  

                                                                    

Yine Merkez İlçelerde Yıldırımda güçlü aday Oktay yılmaz gözükürken Osmangazi de kıran kırana bir yarış var. Osmangazi de birçok  aday adayı var Osmangazi ilçesinde Mustafa Dündar. Dördüncü kez belediye başkan adayı olamayacağı söyleniyor Ak Parti Tüzüğüne göre ancak burada da Mustafa Dündar için da AK Parti Genel merkezi özel bir anket yaptırdığı Bursa Büyükşehir Belediyesi için isminin geçtiği söylenenler arasında.                                                                                  

Yine Merkez İlçelerden Nilüfer'de CHP adayının güçlü olacağı söyleniyor burada.  Mevcut Başkan Turgay Erdemle değil de Nilüferin eski Belediye Başkanı  millet ittifakı Cumhuriyet Halk Partisi adayı olarak Mustafa Bozbey'in ismi öne çıkıyor.  Cumhur İttifakının küçük ortağı MHP nin Bursa'dan geçtiğimiz dönemde Yenişehir belediye Başkanlığı var idi. Şimdi buna Kemalpaşa ve Kesteli de eklemek istiyor.                                                                                                                                

MHP den Ahmet Eraslan Kestel'de cumhur ittifakı adayı olarak ismi çok öne çıkıyor. Osmangazi'de her ne kadar çok sayıda aday adayı olsa da Mehmet Yetim ismi özellikle öne çıkıyor.  Yine Osmangazi de Belediye Meclis Üyelikleri için de kıran kırana bir yarış var.                                      

Bu yarışta da yine Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Metin Genç Osmangazi de Meclis Üyeliği için güçlü bir isim olduğu söyleniyor. 

METİN GENÇ OSMANGAZİDE MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN GÜÇLÜ ADAY

 Bu arada merkez İlçelerde de öne çıkan, özellikle renkli isimler var. Meclis Üyeliği aday adaylıklarıyla ilgili son olarak Bursaspor İkinci Başkanı Metin Genç de Osmangazi'den Belediye Meclis Üyesi aday adaylığı olarak ismini açıkladı. Kendisi gerçekten çalışkan genç dinamik, aynı zamanda Spor adamı, İş adamı, Gayrimenkul Danışmanı.        

                                                                                                             

Metin Genç Osmangazi'de seçildiği takdirde göreve Layık görüldüğü takdirde   Osmangazi için önemli işlere imza atacağını  söyledi.

OSMANGAZİ DE SÜPRİZ ADAY MEHMET YETİM İSMİ ÖNE ÇIKIYOR                                                          

Osmangazi'de birçok adayın olması ve Osmangazi'nin Bursa'nın En Büyük İlçesi ve imar problemleri yaşayan kozmopolit bir İlçesi olduğunu da göz önünde bulundurursak, Mehmet Yetim gerçekten Osmangazi'de doğmuş, büyümüş ve Osmangazi'nin sorunlarını çok iyi bilen ve burada birçok sosyal, kültürel ve sportif alanlarda da hizmet vermiş ve tam bir Osmangazi aşığı.        

                                                                                                 

Osmangazi ile ilgili gerçekten özellikle İmar. Durumu ile ilgili yeni imar projeleriyle Osmangazi'ye dokunuşlarıyla. Ve çok güzel hizmetler verebileceğini her fırsatta dile getiriyor Mehmet Yetim.                                                                                                  

Gerçekten tam bir Osmangazi aşığı Mehmet Yetim ve Osmangazi de kendisi Cumhur İttifakının sürpriz AK Parti adayı olarak gösterileceği bekleniyor.  Mehmet Yetim göreve geldiği Osmangazi için çok önemli hizmetlere imza atacağını. Geçmişte yaptığı sosyal kültürel faaliyetlerde ve sportif faaliyetlerde gösterdiği üstün performansı başarıyla bunları yapabileceğini, yaptıkları yapacakların teminatı gibi    

                

HD Osmangazi spor kulübünü çok alt seviyelerden alarak önemli işler yaptı. HD Osmangazi spor kulübünde sosyal tesisleriyle, sportif başarılarıyla Bursa Amatör Sporuna da büyük katkı koyan Spor adamı aynı zamanda iş adamı, müteahhit ve imarla ilgili plan projeyle ilgili de birçok düşüncesi planı projesi olan önemli bir isim Mehmet Yetim de Osmangazi de Sürpriz olarak öne çıkacak ve aday gösterilecek isim gibi gözüküyor.

CUMHUR İTİFAKINDA MHP Lİ AHMET ERASLAN KESTEL İÇİN GÜÇLÜ ADAY 

  Cumhur İttifakının Kestel'de  belediye başkanı adaylığı için MHP Kestel İlçe Başkanı Ahmet Eraslan ismi öne çıkıyor. Ahmet Eraslan Kestel de doğup büyüyen Kesteli, çok iyi bilen ve Kestel'in çocuğu, Kestel aşığı bir isim.                                                                                                                                       

Ahmet Eraslanın ayrıca Kestel le ilgili öne çıkardığı plan projeler var. Göreve geldiği takdirde yapmak istedikleri gerçekten Kestel'in çehresini değiştirecek hamleler olacak.    

                                                                                                                                

Özellikle Kestel girişinde Kestel Devlet Hastanesi karşısındaki sanayi bölgesinin Barahfakih bölgesi tarafına kaydırılarak buranın  Kestelin girişine bir hayat verebilecek. Düzenleme ile çok az bir konut ve onun dışında yeşil alanlar, sosyal donatı alanları. Eğitim ve Kültür Merkezleriyle Kestele gerçekten büyük canlılık katacak bir proje Ahmet Eraslan, bu hayali yani bu hedefi bu düşüncesi gerçekten kayda değer bir düşünce.             

                                               

Ayrıca Kestel'in birçok özelliklerini öne çıkarmak istiyor. Ahmet Eraslan. özellikle Gölbaşının çevresini İznik gölünde olduğu gibi etrafını sosyal donatı alanlarıyla ve çay bahçeleri burada Eğlence Merkezleriyle Gölbaşına da yeni bir yeniden bir hayat kazandırmak ve Bursa şehrin doğusunda gerçekten gezilecek, görülecek, dinlenilecek, eğlenilecek yerler olabileceğini düşüncesinde. Ahmet Eraslan  Kestel Şelalesiyle  Tarımıyla Sanayisi ile ve gerçekten Bursa için çok önemli bir merkez. Ahmet Eraslanın deyimiyle Kestel de birçok düzenleme proje şehir için rahatlatacak ulaşımla ilgili kavşaklar, düzenlemeler, alt geçitler,  her geçen gün Kestel merkezindeki trafik yoğunluğunun artacağını da düşünen Ahmet Eraslan Kestel şehir merkezindeki trafikle ilgili de önemli Ve kayda değer projeleri var.                                                                                                    

Kestel Belediye Başkanlığı görevine  layık görüldüğü takdirde gerçekten önemli hizmetlere imza atacağını söylüyor Ahmet Eraslan.

HABER: CEVDET YILDIZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.