Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ULUDAĞ 16 GRUP MOTİVASYON GECESİ DÜZENLEDİ

Gecede bir konuşma yapan Uludağ 16 grup firması kurucusu ve genel müdürü Eyüp Eken ‘5 yıllık firmayız 2019 yılında ilkini düzenlediğimiz motivasyon gecemize pandemi dolayısıyla ara vermiştik bundan sonra her yıl bu motivasyon gecelerimizi geleneksel olarak her yıl yapacağız dedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2022 11:39
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2022 11:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ULUDAĞ 16 GRUP MOTİVASYON GECESİ DÜZENLEDİ

HABER: Özge Işkın - Cevdet Yıldız

Gecede bir konuşma yapan Uludağ 16 grup firması kurucusu ve genel müdürü Eyüp Eken ‘5 yıllık firmayız 2019 yılında ilkini düzenlediğimiz motivasyon gecemize pandemi dolayısıyla ara vermiştik bundan sonra her yıl bu motivasyon gecelerimizi geleneksel olarak her yıl yapacağız' dedi.

Eken, ‘Amacımız tüm personelimizin motivasyonunu üst düzeye çıkarmak çünkü bizim işimiz güvenlik, temizlik ve yönetim hizmetleri. Dolayısıyla işimizi kategorik olarak çok önemli bizde işimizi önemseyerek severek yapıyoruz bunun içinde motivasyonu önemsiyoruz.  Hepinize hoş geldiniz diyorum ve iyi eğlenceler diliyorum" diyerek katılımcıları selamladı.Geceye katılan tüm Uludağ 16 grup personeli önce yemek yedi sonrasında gece boyunca renkli görüntüler vererek doyasıya eğlendiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.