Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Ülkemize hizmet etmek istiyoruz”

Bursa Haber TV’ de sivil gündem programına konuk olan Türkiye’ nin en büyük sivil toplum örgütlerinden biri olan çok önemli organizyonlara imza atan 120 öğrenciye burs veren KAIDEF Genel Başkanı İrfan Koç ile gündemi değerlendirdik.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 00:12
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 00:12
Kaynak: Cevdet YILDIZ
“Ülkemize hizmet  etmek istiyoruz”

KAIDEF’ in yaklaşan yerel seçimlerde bir serzenişi var. O da şu özellikle Bursa'da yoğun nüfusumuzun olduğu Kars Ardahan Iğdırlılar olarak Bursa'yı yönetmeye talip olan bütün siyasi partilerin özellikle belediye meclislerinde, belediye başkanlık adaylıklarında ve başkanlık makamlarında görev almalarını arzu ve talep ediyoruz.  Bu konuda da KAIDEF genel başkanı olarak sitemlerimi bizi ziyaret eden tüm siyasi partilerimize ediyorum. Biz Bursa'ya katma değer sağlayan bir sivil toplum örgütüyüz. Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütlerinden bir tanesiyiz. Ancak temsil noktasında hak ettiğimiz yerlerde bizim hemşerilerimiz maalesef yer bulamıyorlar bizler doğduğumuz ve doyduğumuz topraklara dolasıyla güzel ülkemize hizmet etmek istiyoruz.

UÇAK SEFERLERİNİN ÇOK ACİL

BAŞLAMISINI ARZU EDİYORUZ

Ulaşımla ilgili KAIDEF olarak taleplerimiz var özellikle Yenişehir havalimanıyla Kars havalimanı arasında haftada en az 2 gün karşılıklı uçuşların başlatılması arzu ediyoruz.  KAIDEF olarak bununla ilgili gerekli girişimlerde bulunduk.  Bursa’ dan  Kars’a yolcu yoğunluğu  aslında fazlasıyla var. Bursa'da yaşayan  hemşerilerimiz İstanbul'a gidip oradan Kars'a gitmek zorunda kalıyorlar ve dolayısıyla biz Bursa'dan haftada 2 gün karşılıklı Yenişehir havalimanı ve Kars havalimanı arasında uçuşları sağlarsak o bölgeyle bu bölge arasında kesinlikle ve kesinlikle daha sık uçuşlar ve buna bağlı ticari hacimler, buna bağlı tarihi kültürün kültürel mirasımızı da yerinde görüp inceleyip bölgesine sıla-i rahim yapmak isteyen Bursa'daki hemşirelerimiz için daha rahat daha kolay olacak.         

                                                                                                           

GENEL MERKEZ BİNASINA KAVUŞMAK İSTİYORUZ

KAIDEF olarak yerel yöneticilerimizden bir genel merkez binası talebimiz oldu.  Bununla ilgili de gelişmeleri takip ediyoruz. KAIDEF Genel Başkanı İrfan Koç sözlerine şöyle devam etti: “Bursa'da hak ettiğimiz gibi yaşamayı hak ettiğimiz gibi temsil edilmeyi hak ettiğimiz gibi  Mekansal anlamda yer bulmayı arzu ediyoruz bu konuda bizi yöneten genel ve yerel siyasetçilerimizden icraat bekliyoruz.” dedi.

BURSASPOR HEPİMİZİ ÇOK ÜZÜYOR

Şampiyon Bursaspor'un yönetim kurulunda AS başkanlık görev yapan İrfan Koç, Bursaspor'un bugünkü durumuna da çok üzüldüğünü dile getirdi. 9 yıl aralıksız olarak Bursaspor'a hizmet veren İrfan Koç, “Biz Bursaspor'a maddi manevi katkıda bulunduk ve görevimizin sonunda da bütün verdiğimiz nakit katkıları bağış makbuzu kestik. Bugün yöneticiler, geçmiş dönemdeki yöneticiler Bursaspor'a verdikleri parayı faiziyle kat kat istemelerini doğru ve etik bulmuyorum.” dedi. İrfan Koç, şehrin kenetlenmesi, bütünleşmesi halinde Bursaspor'un önündeki tüm engellerin hızlı bir şekilde kaldırılacağını bunun için liyakat sahibi güvenilir ve işin ehli insanlardan bir yönetimin oluşması gerektiğini söyleyerek sözlerine son verdi

Kaynak: Cevdet YILDIZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.