Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜYAP KARATAŞ İNŞAAT'IN 2023 VİZYONU

TÜYAP Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Karataş ile firmasının 2023’deki vizyonunu ve şirketin yeni merkez ofisinin hizmete açılmasını değerlendirdik

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TÜYAP KARATAŞ İNŞAAT'IN 2023 VİZYONU

HABER: Özge IŞKIN- Cevdet YILDIZ

YENİ ŞİRKET OFİSİNİ HİZMETE AÇTIK                                                        

Ofisimizle ilgili yaklaşık iki buçuk 3 aya yakın çalışmamız gerçekleşti. Mimarlarımızın büyük çalışma gayreti ve çocuklarım Yücel ve Burak'ın büyük çalışma gayreti ve bizlerinde vermiş olduğumuz destek ile böyle güzel modern, şık, ferah bir ofise sahip olduk.  Rabbim bize hayırlı çalışmalar nasip eylesin. Ama her ne olursa olsun bir atasözü var, ‘Aslan yattığı yerden belli olur’ biz böyle şeylere çok önem veriyoruz tabii ki ofisimizi de dilediğimiz gibi tasarladık. Böyle bir ofise sahip olduk şükürler olsun.                           

TÜYAP KARATAŞ İNŞAAT OLARAK HEDEFLERİMİZ VAR

Biz bu yola çıktığımızda 2014'ün başlarında şöyle bir hedef koyduk önümüze; öyle  projeler yapacağız ki modern,şık ve müşteri memnuniyetini üst düzeye çıkaracağız dedik ve o niyetle yola çıktık. Tabii ki çok güzel projelerimiz oldu ve o projelerimizle gerçekten vermiş olduğumuz güzel emeklerle mal sahiplerine, müşterilerimize teslim etmiş olduk ve ben onun gururunu fazlasıyla yaşıyorum Çünkü dünyada insanı en çok mutlu eden şey müşteri memnuniyetidir. Siz eğer bir insanla ticaret yapıyorsanız o insanın memnuniyeti üst düzeye çıkmıyorsa sizin kazanmış olduğunuz paranın da ne kıymeti ne değeri kalıyor. Bizim en çok mutlu olduğumuz nokta müşterilerimizin memnuniyetidir. Gemlik'te olsun Mudanya'da olsun Nilüfer'de olsun Yıldırım’ da olsun Osmangazi ‘de olsun Bursa'nın 4 bir tarafında yaptığımız işlerimiz olsun güzel bir şekilde yaptık bitirdik.                                                                                               

 2023 YILI BİZİM İÇİN VİZYON PROJELER YILI OLACAK

Hedefimizdeki projelerin hepsi 2023'tü, 2023'ün İlk başlangıcında hemen bu Beşevlerin girişinde bir Plaza yeri aldık bu Plaza yerine 5 yıldızlı otel için gerekli çalışmaları başlattık. Şu anda onunla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Gemlik Umurbey 'deki projemizin ruhsatını çıkardık ona başlıyoruz. Mudanya'daki projemizin ruhsatını aldık ona başlayacağız. bu vesileyle 2023 yılı bizim için güzel bir yıl olacak Rabbim herkesin işini gücünü daim eylesin bereketini katsın Rabbim kimseyi de bu  zor süreçte darda bırakmasın inşallah.                               

ŞEHRİMİZ İÇİN KENTSEL DÖNÜŞÜM ÖNEMLİ                                                          

Kentsel dönüşümle birlikte yapılaşma daha modern olacaktır. Herkes daha modern güzel dairelerde oturmuş olacaktır huzurlu bir yaşam sürdürmüş olacaklardır bu modern ve şık bir çalışma olmadan gerçekten Allah göstermesin depremler kaçınılmazdır her an için uyuyorsundur gece depremin olmayacağına Garanti var mıdır yok bu konuya çok önem vermemiz lazım. Bunun üzerinde durmak tüm yetkililerin en büyük görevi. Çünkü Bursa artık öyle bir şehir oldu ki yani inanın bazen öyle sokaklara sahip ki eski kentleşmeleri bir yangın olsa itfaiye giremiyor.  Bununla ilgili şöyle bir Yeşil Yayladan başlayıp Davutkadı'dan Emir Sultan'dan o yamaçlar muazzam bir manzara maalesef yapılaşma eski yapılaşma kaderine terk edilmiş. İnsanlarımız çok harabe evlerinde yaşamaya devam ediyorlar yani inanın Bursa'ya yakışmıyor bu eskimiş yapısı da ondan bir an evvel kurtulmak lazım. Mesela Özlüce çok revaçta fiyat olarak daireler yani o daireler Emir Sultan'da yapılsa Yeşilyayla'da yapılsa o manzarada yapılsa değeri paha biçilmez tabi amaç güzel bir şehirleşme  gerçekleştirmek tabii yetkililere buradan mesajlarımızı vermek isterim.                                         

BURSASPOR’UN DURUMU BENİ ÇOK ÜZÜYOR

Bursaspor’un bu durumda olması Bursalıyım Bursasporluyum Bursa şehrini severim diyen insanların büyük bir ayıbı. Bu şehrin armasına İhanet ettiler bu şehrin futbol takımını bu duruma düşürenler onlar utansın şu saatten sonra ben Bursaspor'u kurtaracağım tekrar o günleri yaşatacağım diyen insan varsa ancak birlikte bir oluşum olursa bir şirketleşme adı altında yepyeni bir projeyle yeni bir vizyonla yepyeni bir heyecanla yepyeni bir başlangıçla olur. Gelin birleşelim diyoruz gelen yok gelin bir şeyleri yapalım gelen yok şu anda Bursaspor bu durumda ya hiç kimse Bursaspor'dan bahsetmiyor. Bursaspor ile ilgili şu saatten sonra ancak çok üst düzeyde bir oluşum olursa bir birleşme olursa güzel projeler olursa Bursaspor tekrar eski günlerine döner.  Zaman her şeyin ilacıdır bir ölüme çare yok bizler çok bağırdık hiç kimse bizi dikkate almadı doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovuyorlar.Bizi de yok ettiler bizim kongre üyeliğimizi iptal ettiler resmi bir sıfatımız kalmadı bir şeyleri dile getiriyoruz reklam peşindedir diyorlar. Bursaspor'u bu durumda olmasın da taraftarında sorumluluğu var. Bursaspor'a zarar veren insanlara destek verdiler ve Bursaspor'u bu hale getirdiler onlar utansın. Biz ne yapalım biz her zaman göreve hazırdık elimizi taşın altına koymaya da hazırdık bize şans vermediler dolasıyla Bursaspor’un bu durumu beni çok üzüyor.                                                                                                                     

FİRMA OLARAK FALİYETLERİMİZ ÇEŞİTLENDİ

Al sata da çok ağırlık verdik eski yerleri alıyoruz onları alıp yıkıyoruz, onların yerinde yeni projeler yapıyoruz yada ikinci el daireler alıyoruz onları komple mimarlarımız tasarlıyorlar tekrar satıyorlar vesaire. Yani biz insanları daha ucuz  şartlarda daire  sahibi yapabiliyoruz. Bu konuyla ilgili de ben bunu da dile getirmiş olayım. Bu arada tabii ki al satımızın dışında daire karşılığı aldığımız yerleri de mesela kişinin b gidip daire karşılığı alıyoruz bu konu ile ilgili tabii Bize ulaşmak isteyen insanlarımıza Ben buradan seslenmek istiyorum gelsinler birebir bizimle görüşsünler bu konuda çok doğru bir adreste olurlar, biz herkese de o garantiye veriyoruz. Mesela bizim yapmış olduğumuz projeler hani derler ya yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır Evet biz bu konuyla ilgili insanlarımızı davet ediyoruz gelsinler  birebir bizimle  görüşsünler bizi tanısınlar çok doğru bir adrese  adım atmış olurlar Yani bu konuyla ilgili bu arsalarla ilgili dairelerle ilgili yapı ile ilgili yatırımlarla ilgili Biz her türlü  teklife açığız tabii kiö olan yapılan o ticarette iki tarafında zarar görmemesidir.

Projeden tek tarafın kar etmesi hiç etik olmaz. Önemli olan iki tarafında mutlu olmasıdır birbirinden memnun kalmasıdır biz buna çok önem veririz ben özellikle bunu dile getirmek istedim.

                                                                               

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.