Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

REZALET BİTMİYOR RANT BİTMİYOR!!!!

Gelecek Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Ercan Sönmez bu sözlerle isyan etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2023 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2023 12:22
Kaynak: HABER: CEVDET YILDIZ
https://www.bursahaber.com/
REZALET BİTMİYOR  RANT BİTMİYOR!!!!

Deprem ülkesinde yaşadığımızı unutmayalım!

Gelecek Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Ercan Sönmez bu sözlerle isyan etti. Sönmez; “Marmara Bölgesinde deprem çanları çalıyor! Depreme karşı hiçbir ciddi hazırlık yapılmadığı bugünlerde Bursa’nın tamamı beşiği aratmayacak bir şekilde sallanıyor! Yerel Yönetimler ise bu kritik süreçte tutturmuş festival, kermes, reklam animasyonları gibi belediyenin delikli bütçesini kendi şirketleri gibi harcıyorlar! Şehir sahipsiz öksüz ve yetim bırakılmış! Deprem ülkesinde yaşadığımızı unutmayalım! AFAD tarafından toplanma alanı olarak ilan edilen 11 Eylül Bulvarı cepheli Yıldırım’ın avuçiçi kadar kalan son yeşil alanları rant uğruna imara açılarak belediyenin delik bütçesine kaynak olsun diye satılmak isteniyor! Bunu hangi vicdan kabul eder! Oturduğunuz makamlardan bugün güç alabilirsiniz ama o koltuğun derisinde vatandaşın alın terinin olduğunu unutmayın!” dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM ADI ALTINDA YILDIRIMLI VATANDAŞLARIMIZIN HAKKINI ,EMEĞİNİ 3.,5 KURUŞ DAHA FAZLA ALACAĞIM DİYE KUPON ARAZİLERİ SOSYAL DONATI ALANLARINI SATMAK NE DEMEK????

Yıldırım Belediyesi,samanlı Mahallesi 'ndeki 160 Dönümlük alanı,dev e-ticaret markalarının depolarının bulunacağı Lojistik üs haline getiriyor .Yıldırım'a ve şehir ekonomisine önemli katkıları olacağını beyan eden #YILDIRIM BELEDİYE 'si SAMANLI HALKININ HAKKI OLAN KÖY MERASINI (tarım alanını ) "GASP ETMİŞTİR "

Halkın Hakkını Gasp edenlerin mutlaka Birgün Hakka hesap vereceğini UNUTMASIN..!!!
Devletin Gücünü Kullanarak milletine zülmedenyöneticiler ,HAKTAN VE ADALET'ten YOKSUN KİŞİLERDİR...

BİzdenBurdan TÜM YÖNETİCİLERE Şeyh Edebali 'ninOSMANGAZİ'e söylediği NasihatıHatırlatalım ...

EY Oğul ;

İNSANI YAŞATKİ DEVLET YAŞASIN ..!!!

ERCAN SÖNMEZ SIK SIK İTTİFAK ORTAKLARIYLA BİR ARAYA GELİYOR
 

Millet İttifakının iki önemli temsilcisi Mesut Şehitoğlu ev sahipliğinde bir araya gelindi. CHP Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Mesut Şehitoğlu ve Gelecek Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Ercan Sönmez’in gerçekleştirdiği görüşmede, Bursa ve Türkiye gündemine dair konular, ekonomik sosyal ve siyasi gelişmeler konuşuldu.

ŞEHİTOĞLU, “İTTİFAK ORTAĞIMIZIN HER BİR TEMİLSİCİSİ ÇOK KIYMETLİ VE DEĞERLİ”

Gerçekleşen görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Şehitoğlu, “Türkiye’nin bugünü ve geleceği adına değerlendirmelerde bulunduğumuz görüşmede birçok konuyu masaya yatırdık. İttifak ortağımızın her bir temsilcisi bizim için çok kıymetli ve değerli. Sık sık bir araya gelerek Bursa ve Türkiye’nin sorunlarına çözüm olacak projeleri değerlendiriyoruz. Görüşmemiz bu bağlamda verimli geçti. Bursa siyaseti için değerli bir isim olan Gelecek Partisi Yıldırım İlçe Başkanı Ercan Sönmez’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.