Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HAYDİ BURSA KARDEŞİN GELDİ

BBP İl Başkanlığı ve Alperen Ocakları tarafından başlatılan proje ile ilgili gelinen nokta ve yapılacakları il, ilçe ve ocak teşkilatları ile değerlendirdik...

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2023 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2023 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
HAYDİ BURSA KARDEŞİN GELDİ

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı depremin ilk günü BBP Genel Merkezi tarafından kurulan Deprem Kriz Merkezi tarafından tüm parti ve Ocak teşkilatının bölgede görevlendirmesi ile İl yönetim kurulu üyeleri ve İlçe başkanları İle birlikte bölgeye hareket etti.

Depremin ilk gününden itibaren çalışmalara başlandı. Ekrem Alfatlı’nında katıldığı, deprem mağdurlarına nasıl yardım edebiliriz, nasıl el uzatabiliriz noktasında yoğunlaşan, yardım tırlarının bölgeye gönderilmesi dışında Büyük Birlik Partisi Bursa İl Başkanlığı ve Alperen ocakları tarafından düzenlenen “HAYDİ BURSA KARDEŞİN GELDİ” programda konuşan Alfatlı ; 6 Şubat tarihinde on ilimizi etkisi altına alan 100 yılın en yıkıcı ve şiddetli depreminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına ve büyük Türk milletine baş sağlığı ,yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Biz de insani görevimiz olan orada, hayatlarını, yakınlarını, evlerini, mallarını kaybedenlere bir nebze olsun merhem olabilme adına Bursa’mızda bu projeyi başlattık.

Projemiz Alperen Ocakları İl Başkanlığımız koordinasyonunda tüm il ve ilçe teşkilatlarımız desteğiyle gerçekleştirilmekte bu acılı günde bir olma beraber olma, lokmamızı, aşımızı, evimizi ve yuvamızı paylaşma adına tüm Bursalılarımıza bu projeye destek vermeye davet ediyoruz. Tabii ki devletimiz Büyük milletimiz ve yüreği vatan millet bayrak din iman ve insan sevgisi içinde olan herkesin bu acıya ortak olduğunu biliyoruz. Şimdi yardımlaşma zamanı şimdi birlik zamanı şimdi güçlü ve büyük Türkiye olma zamanı dedi.
 

İl başkanımız Haldun Filiz’li konu hakkında Hazirunu bilgilendirdi ayrıca Alperen Ocakları İl Başkanımız Ferhat Levent konu hakkında şu ana kadar yapılanlar ve bundan sonra yapılacaklarla ilgili hazirunu bilgilendirdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.