Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Güneydoğu Mutfağının En Lezzetli Hali Çıtır Usta

Çıtır Usta'nın Kent Meydanı Şubesinin sahibi Sayın Zehra Büyükgün ve İşletme müdürü Sayın Fatih Tilci ile keyifli bir röportaj gerçekleştirdik.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2017 00:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2017 00:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Güneydoğu Mutfağının En Lezzetli Hali Çıtır Usta

Türk Mutfağının geniş ürün yelpazesini kaliteli hizmet anlayışıyla daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen Çıtır Usta bu lezzetleri orta doğu ve Avrupa'da tanıtmayı kendine misyon edinmiştir.

Öncelikle Fatih Bey, Çıtır Usta'nın kuruluşu ve hizmetleri hakkında bize neler söylersiniz?
2003 yılında Atilla Külekçi oğlu tarafından kurulan Çıtır Usta Markası alanında uzmanlaşmış, çalışanların farklı bakış açıları ile, gıda sektöründe ilklere imza atmaktadır.14 yıldır gıda sektöründe Pide, Lahmacun ve Kebap alanında faaliyet gösteren Çıtır Usta Markası % 70'i Françhise sistemi ile yönetilen 73 restaurant sahiptir. Yurtdışında da şubelerini hızla arttırmaktadır.
Geniş ürün yelpazesinde bulunan geleneksel lezzetleri hızla servis konseptiyle Alakart restaurant hizmetini şubelerinde sunan marka bu anlamda, sektöründe ilk olma özelliği taşımaktadır.
Gelişmekte olan parenken te sektöründe markalaşmış % 100 Türk sermayeli şirketler arasında yerini alan Çıtır Usta, insana yaptığı yatırımla da sektöründe öncü olmuştur. Bünyesinde oluşturduğu üretim tesislerinden tüm Türkiye'de ki restoranlarına sevkiyat yapabilen Çıtır Usta fark yaratarak ihtiyaç karşılamayı değişmezi olarak belirlemiştir. Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini standartlarla birleştiren Çıtır Usta bu lezzetleri orta doğu ve Avrupa'da tanıtmayı kendine misyon edinmiştir.
Peki, Zehra Hanım, Bursa Kent Meydanı şubesinde ne zamandır hizmet vermektesiniz?
Kent Meydanı Şubesi 2012 yılında hizmet vermeye başlamış olup, son 3 aydır işletmeci li bizler yapmaktayız. Genel olarak Antep Mutfağının müthiş lezzetlerini, kebabını, şişini ve daha bir çok Antep'e özgü tadı müşterilerimizle buluşturmaktayız. Ayrıca Güneydoğu Mutfağına özgü, tava yemeklerinin de bulunduğu çok zengin bir menümüz bulunmaktadır.
Ayrıca;
Yine bölgemizin tatlılarından olan, Hatay Usulü Künefemizin de menümüzde olduğunu sırası gelmişken belirtmek isterim.
Gelecek Planlarınız neler öğrenebilir miyiz?
AVM’ler dışında, rağbet gören gözde semtlerde orta ve uzun vadede şubelerimizi arttırma planlarımız bulunmaktadır.
Daha başka neler ilave etmek istersiniz?
Bursa'nın tam merkezinde olan bir AVM' deyiz. Yemek katında hizmet ve kalite olarak parmakla gösterilmekteyiz. Genelde yemek katın de self-servis olduğu halde, bizim restaurant mız da kişiye özel servis hizmetleri verilmektedir.
Zehra Hanım, Restoranınızın vizyon ve misyonu hakkında okuyucularımıza neler söylersiniz?

VİZYONUMUZ;
Ülkemizin kültür değeri olan, Türk Mutfağının ve Türk damak tadında Çıtır lezzetinde ,öncelikle tüm Türkiye'de tanıtmak, sonrasında Ortadoğu ve Avrupa'da tanıtmaktır. Üretim tesisi ve şubelerini ileri teknolojiye, sahip altyapı sistemiyle donatmak Çıtır Usta Eğitim Akademi'sini kurarak sektöre nitelikli eleman kazandırmak, eğitilen servis personeliyle hem lezzet hem de hizmet anlamında, ilk sıraya yerleşmektir.

MİSYONUMUZ;
Türk Mutfağının geniş ürün yelpazesini kaliteli hizmet anlayışıyla daha geniş kitlelere ulaşmak, hızlı yemek kültürüne geleneksel lezzetleri adapte etmek, doğal, lezzetli ve sağlıklı tatların ilk adresi olmaktır.
Güneydoğu ,bilhassa Antep'e özgü tatların uğrak noktası olan ÇITIR Usta’nın Kent Meydanında ki Şubesini ,bütün Bursalılara şiddetle öneriyorum. İşletme sahibi Sayın Zehra Büyük Gün’e ve işletme Müdürü Sayın Fatih Tilci'ye Bursa Haber Gazetesi Ailesi olarak çalışmalarında başarılar diliyoruz.

ILETİŞİM BİLGİLERİ:
SANTRAL GARAJ MAHALLESİ
KIBRIS ŞEHİTLERİ CADDESİ
NO:64/1
KENT MEYDANI AVM
OSMANGAZİ/BURSA

HABER FOTOĞRAF ÖZKAN YILDIRIM
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.