Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gerçek Hayatta Rüyada Gördüklerimiz Nasıl Çıkar: İşte Merak Edilen Sorunun Cevabı

İyi niyetli, kalbi temiz, yalan söylemeyen insanlara bahşedilen bir yetenek olarak görebiliriz.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2023 23:33
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:33
Kaynak: YUNİS CAN TOPAKTAŞ
Gerçek Hayatta Rüyada Gördüklerimiz Nasıl Çıkar: İşte Merak Edilen Sorunun Cevabı

Rüyaların gerçekleştiği hissi birçok insanın yaşadığı gizemli bir deneyim olabilmektedir. Ne kadar görülen rüyalar realitede gerçekleşmiş olarak zuhur etse de, bu tür deneyimlerin rasyonel ya da bilimsel bir ispatı yoktur.

Bilinçaltı ve Rüyalar

Rüyalar genellikle bilinçaltımızın oluşturduğu bir üründür ve birçok rüya sembolik veya rastgele olabilmektedir. Rüyaların gerçekleştiğini düşünmek, görülen rüyalara açıklamalar aramak merak uyandıran ve bir nevi üzüntü/ sevinç duyulmasına sebep olan başka bir noktadır. Bazı insanların rüyalarının gerçekleşme olasılığı ve gördüğü rüyayı diğer bireylere anlatarak çıktığına şahitlik etmesi bilimsel olarak açıklanamasa da manevi olarak kişinin daha derinlerde vuku bulmasından ileri geldiği söylenmektedir.

İyi niyetli, kalbi temiz, yalan söylemeyen insanlara bahşedilen bir yetenek olarak görebiliriz. İyi rüyalar olduğu gibi tehlikeli, haberci nitelikli ya da uyarıcı rüyalarda olabilmekte, buda insanın üzerinde etki bırakarak sürekli aklının bu görülen rüyada olmasını sağlayarak unutulmalarını zorlaştırdığından yeisse sürükleyebilmektedir. Psikolojik anlamda ters yöne çekmektedir.

Kaynak: YUNİS CAN TOPAKTAŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.