Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dillere destan düğün

Nebahat ve Rıza Aktaş Şengül ve Sedat Karataş ailelerinin biricik evlatları Esra ile Yücelin düğünü dillere destan bir törene sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2023 00:01
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2023 00:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dillere destan düğün

Haber: Cevdet Yıldız

Düğün Sultan Düğün Salonları’nın teras katında muhteşem bir kalabalık topluluğunun katıldığı törene başta Kestel İlçe Emniyet Müdürü Okan Şen olmak üzere işadamları siyaset dünyası  ve birçok sivil toplum örgütlerinin yönetici ve başkanları katılırken geceye renk katan sanatçılar Mehmet Öndül  Murat Yıldız Yeşim Toprak Çiğdem Sam Zekai Dadaşcan Fuat Süleymanoğlu oldular.

YÜREKTEN TEŞEKKÜR

Sahne performansları düğüne katılanlar tarafından beğenildi düğün renkli ve çok hareketli güzel oldu. Dillere destan bir düğünle dünya evine giren Esra Yücel çifti mutlu günlerine katılan tüm davetlilere yürekten teşekkür ettiler. Özellikle damadın babası Sedat Karataş ise renkli kişiliği ve başarılı bir iş adamı olmasından dolayı onun bu mutlu gününde tüm dostları ve onu seven çevresi yanında oldular Şengül ve Sedat Karataş ailesini çok mutlu ettiler Şengül ve Sedat Karataş çifti ise katılan tüm misafirlerine ve akrabalarına yürekten teşekkür ettiler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.