Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başarının Adı Serdar Acarhoroz

Bursalı Sanayici İş Adamı ve Bursa'nın bir değeri. Serdar Acarhoroz, Bursa'ya, Bursaspor'a, yönetici ve başkan olarak hizmet etmek isterken kendisine bu şans verilmedi. Bunun üzerine Serdar Acarhoroz kendisine yapılan bir teklifi değerlendirerek Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü satın aldı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başarının Adı Serdar Acarhoroz

HABER MERKEZİ

HEM KAR ETTİ HEMDE İTİBAR KAZANDIRDI                                                                                          

On iki buçuk milyon liraya satın aldığı Darıca Gençlerbirliği'nİ önemli dokunuşlar ve önemli işler yaparak on yedinci sırada iken hemen hemen düşmesi kesin gözüyle bakılan Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü on üçüncü sıraya getirerek  Ligde kalmayı garantiledikten sonra on iki buçuk milyon liraya aldığı Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü'nü ticari ve ikili ilişkilerini de iyi değerlendirerek otuz beş milyon liraya Alman Firması Kaizen yönetim san.tic.ltd.şti. ye satarak hem ekonomik olarak kar elde etti hemde  Darıca Gençlerbirliği spor kulübüne itibar kazandırarak Darıca'daki hizmetini sonlandırdı.

SPOR KULÜPLERİ NASIL YÖNETİLİR KANITLADI                                                                                 

Bir futbol kulübünün nasıl yönetileceğini ve nasıl önemli işler yapılacağını gerek oyuncu transferinde gerek kulübün önünü açma açısından altyapı çalışmalarında kurumsal yapı Profesyonel bir yönetim ve işleyişi açısından da aldığı kararlarla Serdar Acarhoroz bir futbol kulübünün nasıl yönetileceğini herkese kanıtlamış oldu.    

                                     

KULÜBÜNÜ  KÜME DÜŞMEKTEN KURTARDI                                                                                          

Küme düşme hattında psikolojisi yerle bir olmuş spor kulüplerinin ayağa kalkması ve  hızla yukarıya çıkması ve toparlanması önemli bir motivasyon gerektiriyor. Bu moral motivasyon birliktelik maddi manevi destek ve camiayı bir araya getirmesi açısından da Serdar Acarhoroz önemli katkılar koyarak Darıca Gençlerbirliği'nde Türk futboluna önemli izler bırakarak Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü'ndeki görevini kulübü satarak son vermiş oldu.   

                                                                                                                                          

HEDEF TÜRK FUTBOLUNA HİZMET                                                                                              

Serdar Acarhorozun bundan sonraki hedefi Türk futboluna ve özellikle Bursa futboluna, Bursaspor'a katkı koyma imkanı bulduğu takdirde Bursa'ya, Bursa futboluna ve Türk futboluna büyük hizmetler vereceğine Serdar Acarhoroz yürekten inanıyor ve bunu her defasında geçmişte dile getirmişti.       

                                                                                    

Ancak  Bursalılar  Bursaspor taraftarı Serdar Acarhoroza gerekli önemi ve değeri vermediği takdirde Türkiye'nin herhangi bir bölgesinden yine bir futbol kulübü alarak yine başarılı işlere imza atmak ister Serdar Acarhoroz.

                                                                                                                            

TAM BİR FUTBOL AŞIĞI                                                                                                                     

 Serdar Acarhoroz aynı zamanda bir futbol aşığı ve futbol sevdalısı ve başarılı bir iş adamı.                                                                                                                                       

Bütün iş alanlarında mutlaka iyi bir yönetimle kar elde edilen mantık futbol kulüplerinde de öne çıkarılabilir. malum bugün günümüzde kulüpler borç batağı içerisinde.                        

Sürekli yanlış işler yaparak kulüplerini borç  batağına sürükleyen yöneticilerle doluyken akılcı ve başarılı işlerle önemli başarılara imza atan yönetici profiline Türk futbolu gerçekten aç. Bunun için Serdar Acarhoroz gerçekten futbol adına başarının adı, başarının mimarı denilebilecek bir isim olduğunu Darıca'da kanıtlamış oldu.    

                                              

 SERDAR ACARHOROZ İYİ BİR BURSASPORLU                                                 

Serdar Acarhoroz gerçek bir  Bursaspor aşığı ve Bursaspor sevdalısı Serdar Acarhoroz'un Bursaspor Kulübü'nü bulunduğu yerden hızla üst sıralara, üst liglere taşıyabileceği kesin. Yeter ki Bursa olarak bizler Bursaspor taraftarı olarak  manevi desteğimizi sağlayalım. Ve Serdar Acarhoroz.a da bu şansı verelim iyi bir Bursasporlu olmanın yolu aynı zamanda Bursaspor'u başarıdan başarıya taşımak kulübü hak ettiği yere çıkarmak adına yapılacak fedakarlıklar ve yapılacak önemli işlerdir.                                                                           

Dolayısıyla biz , Bursa'mızdaki değerlerimize sahip çıkarsak Bursaspor adına da bir kazanç sağlamış oluruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.