Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başarılı iş adamı gönüllü siyasetçi: RUŞEN SEVER

Memleket Partisi kurucusu üyesi ve parti meclisi üyesi ve Tekstil sepeti.com yönetim kurulu başkanı Ruşen Sever hem siyaset de hem de işinde çok başarılı… Bu başarı öyküsünü kendisinden dinledik.

Haber Giriş Tarihi: 11.11.2022 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 11.11.2022 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başarılı iş adamı gönüllü siyasetçi: RUŞEN SEVER

HABER: Aysun Şahin KARAKUŞ – Cevdet YILDIZ

Ruşen Sever, “Ben tekstil işiyle uğraşan aynı zamanda gönüllü siyasetçiyim. Bir taraftan işimi ihmal etmeyerek bir taraftan da gönüllü Türk siyasetine Memleket Partisi çatısı altında hizmet etmek istiyorum. İkisi bir arada zor olsa da eşimin, ailemin ve ekibimin desteğiyle her ikisini de başarmaya çalışıyorum ve şu ana kadar çevrem hem işimde hem de siyaset de başarılı bir çizgimin olduğunu söylüyorlar bu da bana mutluluk veriyor” dedi.                                                                                                                 

MEMLEKET PARTİSİ TÜRK SİYASETİNDE YENİ ADRES OLACAK

Sever.”Bugünkü şartlarda Türkiye’de parti kurmak çok zor bir iş fakat biz genel başkanımız sayın Muharrem İnce’ye inandık yola çıktık.                                                                                                                                                                             

Memleket Partisini kurduk bir kişiyle başladık bugün milyonlara ulaştık. Zor olan şuydu kutuplaşmış bir siyaset ortamında bir taraf da Atatürk’ün kurduğu CHP bir taraf da ülkemizi 20 yıldır yöneten bir parti AK Parti. Biz bunların ikisine muhalefetiz. Biz 3. bir yol olarak Türkiye’yi yönetmeye talibiz.                                   

Türk siyasetine yeni bir ses yeni bir nefes yeni bir adres olmak için yola çıktık ve hızla Türkiye genelinde teşkilatlandık. Büyük kongrelerimizi yaparak bugün seçim olsa ülkemizi yönetmeye talibiz ve buna da başta sayın genel başkanımız Muharrem İnce ve liyakatlı kadrosu bizler son derece hazırlıklıyız. Halkımızın teveccühünü de her gittiğimiz yerde görüyoruz buda bize hem heyecan hem de güç veriyor inşallah yapılacak ilk seçimde Memleket Partisi olarak tek başımıza iktidar olacağız. Biz buna inanıyoruz ve inandığımız için yola çıktık. Çünkü halkımız kutuplaşmış siyaset den bıktı yeni bir adres arıyor son seçimlerde en çok oy alan 2. Kişi bizim genel başkanımız sayın Muharrem İnce idi. Dolasıyla halkımızda karşılığı olan bir liderimiz var” dedi.                                                                                                    

ÇOK ÇALIŞIYORUZ HEDEFİMİZ İKTİDAR OLMAK                               

Bizler Memleket Partisi kadroları gece gündüz çalışıyoruz başta sayın genel başkanımız Muharrem İnce o bizim enerji kaynağımız gittiğimiz iller de ilçeler de mahalle ve köylerde  bire bir vatandaşlarımıza dokunarak hem onları dinliyoruz hem de onlara iktidar geldiğimizde ülkemizi nasıl yöneteceğimizi anlatıyoruz ve halkımızdan gördüğümüz destek bizim daha çok çalışmamıza enerji kaynağı oluyor. Bunu çok açık görüyoruz her ne kadar iktidara ve muhalefete yakın medya bize yeterince yer vermese de biz tüm engellemelere karşı çok çalışarak halkımıza sosyal medyadan da ulaşabiliyoruz.                                                                                                                                                                    

HEDEFİMİZ İLKELİ VE TEMİZ SİYASET                                                                                                                                  

Bizler Memleket partililer olarak kendi imkanlarımızla siyaset yapıyoruz. Öyle birilerinin iftiraları gibi herhangi bir yerden maddi destek almıyoruz bizim hesaplarımız çok şeffaf herkese açık.Yargıtay her partiyi denetliyor bizim de defterlerimiz her vatandaşımızın denetimine açık. Bizim hedefimiz ilkeli ve temiz siyaset. Ülkemizde siyaset temiz ve ilkeli olmalı, basın adil ve tarafsız olmalıdır. Biliyorsunuz bizimde 3 A sloganımız var:  Akıl, Ahlak, Adalet. Bu anlayışla ülkemizi inşallah Memleket partisi iktidarında çok daha mutlu yarınlara taşıyacağız temel hedefimiz budur.  

                                                                           

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.