Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

40 YILLIK TECRÜBE İLE BURPRES A.Ş

Burpres kurucusu ve Burpres Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kumru’dan firma hakkında bilgi aldık.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2022 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2022 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
40 YILLIK TECRÜBE İLE BURPRES A.Ş

Haber: Cevdet Yıldız

Hüseyin Kumru; ‘1982 yılında firmamızı kurduk 40 yılı aşkın tecrübemiz ile,iş ve ürün güvenliğinizi sağlıyoruz ve her geçen gün gücümüze güç katıyoruz ülkemize sanayi ve istihdam alanında katma değer sağlamayı hedefliyoruz’dedi .

 Burpres A.Ş genel müdürü ve aynı zamanda satış direktörü Tevfik Kumru ise şunları söyledi: Firmamız 40 yıllık tecrübesiyle saç kalıpları plastik kalıpları enjeksiyon kalıplarını kendi bünyemizde tasarlayarak üretiyoruz. işbirliği yaptığımız diğer proje ortağı firmalarla da  kaliteli uygun fiyatla üretim yapmayı hedefliyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

KALİTEMİZ OLMAZSA OLMAZIMIZDIR 

Firmamız, kurulduğu günden bu yana insan sağlığı ve iş güvenliğini ön planda tutmuş, üretimlerini de bu çerçevede gerçekleştirmiştir. Müşteri memnuniyetimiz, sahip olduğumuz en kıymetli kalite belgesidir.

DETAYLAR BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİDİR

Ürünümüzün diğer markalardan farkı; konum stabilizesi 1,5 kat fazla , modüler takımın kendi yapısında “y” eksen hassasiyeti “0.01 mm” , “x” ekseni ayarlanabilmektedir. Modüler takım 3 ana gruptan oluşmaktadır.

HEDEFİMİZ UYGUN FİYAT

Firma olarak, müşterilerimize sunduğumuz en önemli şeylerden biri kalitedir. Kaliteli hizmeti, olması gereken fiyata temin etmek, günümüz ticaretinde kolay rastlanır bir şey değildir. Önceliğimiz ürün satmak değil, kalite sağlamaktır.

Burpres Metal AŞ

102. Sokak NOSAB Dökümcüler Sanayi Sitesi 45-47, 16140 Nilüfer/Bursa

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.