Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2023 BESOB için icraat yılı oldu

BESOB Başkanı Fahrettin Bilgit ve yönetim kurulu arkadaşları göreve geldikleri günden beri gece gündüz çalışıyor bu kapsamda 2023 de dolu dolu geçti.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2024 00:03
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2024 00:04
Kaynak: (HABER MERKEZİ)
2023 BESOB için icraat yılı oldu

İlk iş olarak Besob  merkez bina ve diğer hizmet binaları Belediyelerin desteğiyle  restorasyonu yapıldı  ve sırasıyla yapılan hizmetler çok taktir topladı özellikle 6 Şubat Depremleri sonrası Deprem bölgesine bir heyet yollayıp oradaki ihtiyaçları yerinde tespit edip özellikle çok sayıda ısıtıcı başta olmak üzere Deprem bölgesine Besob tarafından yapılan yardımlar takdire  şayan  icraatlardı ve sırasıyla yapılan icraatlar özetle  şöyleydi.



BESOB DGO'YA  BEBKA  DESTEĞİ                                                                         

 BESOB üyesi esnaf ve sanatkarlara yönelik e-ticaret ile dijital gelişim alanında destek sağlayacak projeye dair BESOB ile BEBKA arasında protokol imzalandı.

İmza töreninde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Bilgit, BESOB DGO'daki öğrenciler tarafından dileyen esnaf ve sanatkarlarımızla beraber kooperatiflere de kapasite geliştirme, tersine mentörlük, e-ticaret ve dijital gelişim alanında eğitimler verileceğini söyledi.

BEBKA Genel Sekreteri Dr. M. Zeki Durak da destek protokolünün hayırlı olmasını diledi.

BESOB YÖNETİM KURULUNDAN ELEKTRONİKÇİLER ÇARŞISINA  ZİYARET 

Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Bilgit, Bursa Elektronikçiler Odası Başkanı Erkan Kırcalı'yla birlikte Elektronikçiler Çarşısı'ndaki esnafı ziyaret ederek, taleplerini yerinde dinledi.


 BESOB YÖNETİMİNDEN GEMLİK ÇIKARMASI                            

Gemlik'te bir dizi ziyaret gerçekleştiren Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Bilgit ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Gemlik Belediye Başkanı M. Uğur Sertaslan, Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır, Gemlik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Beki, Gemlik Minibüsçüler Odası Başkanı Halil Yeşilbursa ile Gemlik Belediyesi'nde bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 

 BAŞKAN FAHRETTİN BİLGİT İNEGÖLDE MOBİLYACI ESNAFIYLA BİR ARAYA GELDİ                                                                                  

Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Bilgit ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İnegöl Mobilyacılar Odası'nca tertiplenen aşure programında İnegöl'deki mobilyacı esnafıyla bir araya gelerek, aşurenin bereketini paylaştı.        

                                                

SAYIN MUSTAFA VARANK VE ALİNUR AKTAŞI BESOB DA AĞIRLADIK DAĞ İLÇELERİNDEKİ ODA BAŞKANLARIYLA İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI                                                   

Birlik Başkanı Fahrettin Bilgit beraberindeki Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulu üyeleri, Büyükorhan, Keles, Harmancık, Orhaneli ilçelerindeki oda başkan ve yöneticileriyle bir araya geldi Bölge esnaf ve sanatkarlarının sorunlarının masaya yatırıldığı toplantıda, 2023 yılının geride kalan aylarında yapılan faaliyetler üzerine de değerlendirmelerde bulunuldu.

BESOB’DAN  ESNAFIN HAYATINI KOLAYLAŞTIRAN İMZA

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odası (BESOB), Mert Software & Electronics şirketi ile iş birliği çerçeve protokolü imzaladı. Protokol kapsamında (BESOB) üyelerinin e-fatura programı olan SysmondAX’ın kullanımıyla sağlayacağı faydalar ve alacağı hizmetlerle birlikte, eğitim desteği de bulunuyor.
Esnaf ve sanatkarların sorunlarının tespiti ve çözüm önerileri geliştirilmesi konularına öncelik veren BESOB, dijital dönüşümün giderek önem kazandığı günümüzde Mert Software & Electronics firması ile iş birliği sağladı. E fatura işlemlerinin tamamını, cari hesap takibini, sanal pazar entegrasyonunu sağlayan SysmondAX programı, BESOB’a bağlı olan oda üyelerine bir yıl ücretsiz 200 kontör hediye kullanım hakkıyla verilecek. Protokol imza töreninde konuşan BESOB Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Bilgit, yapılan anlaşmanın Bursa esnafına hayırlı olmasını dileyerek, bu iş birliğinin esnafın büyümesine önemli katkısının olacağını söyledi.         

                                                             

 BESOB’DAN DİJİTAL GELİŞİM OFİSİ                                                                                  

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) tarafından esnafa destek sağlamak amacıyla kurulan BESOB Dijital Gelişim Ofisi’nin tanıtım toplantısı Bursa Teknik Üniversitesi Mimar Sinan Kampüsü Turkuaz Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan Yenişehir Belediye Başkanı Davut Aydın, sonrasında yaptığı değerlendirmede “Ahilik geleneğinin dijital dünyaya uyumlu devam etmesi, esnaflarımızın ticarette ihtiyaç duyduğu noktalara çözüm sağlayarak en iyi koşullarda e-ticarette de yer almalarının sağlanması amaçlanan projeyi destekliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

1 yıldır üzerinde titizlik çalıştıkları 1 milyon lira bütçeli projenin tanıtımında konuşan BESOB Başkanı Fahrettin Bilgin, esnafın e-ticaret alanında gelişmesi gerektiğinin ve bu doğrultuda çalışmalar yürütüldüğünün altını çizdi.      

                                                 

 İESOB İLE KARDEŞ BİRLİK PROTOKOLÜ
Başkan Fahrettin Bilgit ve Başkanvekilleri Fahrettin Tüccaroğlu ile Bahattin Korkmaz, Genel Sekreter Rafiz Vatansever; İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Yalçın Ata’yı ziyaret etti. İzmir ve Bursa'nın esnaf ve sanatkarları için yapılabilecek işbirliklerinin görüşüldüğü ziyarette; İESOB, BESOB’u ‘Kardeş Birlik’ ilan etti.     

Haber: Cevdet YILDIZ     

                                                                    

Kaynak: (HABER MERKEZİ)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.