Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sertab Erener Eurovision’da

2003 yılında ‘Everyway That I Can’ şarkısıyla Eurovision’da Türkiye’ye birincilik getiren Sertab Erener, bu yılki yarışmanın dün akşam İsveç’in Malmö kentinde düzenlenen ikinci yarı finalinde konuk sanatçı olarak sahneye çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 17:56
Kaynak: CİHAN KAYALI
Sertab Erener Eurovision’da

Tayfun Kaba imzalı bir elbise giyen Erener, canlı yayından bir gün önce kıyafet provasından fotoğraflarını sosyal medyada şu notla paylaştı: “saat 21:00’de Eurovision YouTube kanalında canlı yayın başlayacak, 21 yıl sonra tekrar buluşalım mı?” Beğeni ve yorum yağmuruna tutulan paylaşımın ardından, Erener’in prova görüntüleri de sosyal medyada gündem oldu.

‘EUROVISION KRALİYET AİLESİ’

Eurovision sahnesinde yeniden “Everyway That I Can” şarkısını seslendiren sanatçı, performansıyla büyük alkış aldı.Sertab Erener, Eurovision’da kazandığı birincilik sonrası Türkiye Cumhuriyeti Devlet Üstün Hizmet Madalyası’na layık görülmüştü. Programın deneyimli sunucusu Pedra Mede; Charlotte Perrelli, Helena Paparizou ve son olarak Sertab Erener’in performansları ardından yanlarına gelerek “Harika, mutlak Eurovision Kraliyet Ailesi” diyerek izleyicilere takdim etti.

Kaynak: CİHAN KAYALI

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.