Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rüyaları süsleyen di̇llere destan düğün

Turkuaz İnşaat Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk YAŞAR ile Bursa İpeği firmasının desinatörü ve ortaklarından Pelin ÇELİKLER dünya evine girdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 22:36
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 22:36
Kaynak: (HABER MERKEZİ)
Rüyaları süsleyen di̇llere destan düğün

Pelin ile Ömer görkemli bir düğün ardından mutluluğa ilk adımı attılar düğün töreni gelin Pelin ve damat Ömer çiftinin dansı ile başladı ardından harika bir zeybek oynayan gelin ve damat davetlilerden dakikalarca alkış aldılar. Muhteşem zeybek koreografileri ile geceye damgalarına vurdular.

Geceye bir çok ünlü kişinin de katıldığı davette nikah şahitliğini Ayşegül ATEŞOĞLU ve Bursaspor ile transfer gündemi dedikodusu konuşulan futbolcu Gökhan KARADENİZ yaptı. Davette 2 farklı orkestra yerini aldı. Sahnede ilk yer alan isim Semih KANDEMİR ve orkestrasının muhteşem sahnesi sonrasında ise Yiğit Can AKSAKAL davetlileri coşturdu. 

Rüya gibi düğün törenine çok sayıda davetli katılırken düğününde bir çok renkli kareler yaşandı. Pelin ile Ömer erdi muradına bizden ailesinden katılan konuklardan kocaman bir mutluluklar dileğiyle Pelin-Ömer çifti balayı için Sakız adasını tercih etti. 

Kaynak: (HABER MERKEZİ)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.