Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Can Topaktaş mutluluğa 'evet' dedi

Bursa Haber Gazetesi Köşe Yazarı Yunis Can Topaktaş, Bursa Büyükşehir Belediye eski Başkanı Ekrem Barışık’ın kızı Müge Barışık’la hayatını birleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2023 14:40
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2023 14:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Can Topaktaş mutluluğa 'evet' dedi

Bursa'nın tanınmış medya isimlerinden Bursa Haber Köşe Yazarı Yunis Can Topaktaş, Müge Barışık'la Nilüfer Nikah Evi'nde gerçekleşen törenle dünya evine girdi.

Nikahı, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem kıydı. Bu özel günlerinde, CHP'nin Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Bozbey, İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu, KALBİR Onursal Başkanı Prof. Dr. Erkan Işığıçok ve KALBİR Başkanı Mustafa Karaman gibi siyaset, basın ve iş dünyasından önemli isimler de şahitlik etti.

Evlilik cüzdanlarını İYİ Parti Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu'nun elinden alan Topaktaş çifti, Türkoğlu ve Bozbey'in mutluluk dilekleriyle tebrik edildi.

Nikah merasiminin ardından, çift davetlilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Bu özel günlerine katılan basın, siyaset ve iş dünyasından isimler, çifti mutlu bir birliktelik ve başarılı bir yaşam için en içten dileklerle kutladı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.