Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Öğrenciler oyuncaklarını depremzedeler için bağışladı

DÜZCE GENÇLİK MERKEZİ'NDE GÖNÜLLÜ GENÇLER VE ÇALIŞANLARIN KATILIMIYLA HAZIRLANAN BAĞIŞ MALZEMELERİ, DEPREM BÖLGELERİNE GÖNDERİLECEK.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2023 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2023 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Öğrenciler oyuncaklarını depremzedeler için bağışladı

DÜZCE (İHA) – Düzce’de ilkokul ve ortaokul öğrencileri depremzede çocukları mutlu etmek için oyuncaklarını bağışladı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü depremzede çocuklar için kampanya düzenledi. 8 ilkokul ve ortaokulunun katıldığı kampanyada öğrenciler, depremzedeler için oyuncaktan kırtasiye malzemelerine, boyama kitaplarından kitaplara kadar birçok ürün bağışladı. Düzce Gençlik Merkezi’nde gönüllü gençler ve çalışanların katılımıyla hazırlanan bağış malzemeleri, deprem bölgelerine gönderilecek.

Deprem felaketinin ardından harekete geçen Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın çalışmalarına devam ettiğini ifade eden Düzce Gençlik Merkezi Müdürü Samet İnce, "Depremden etkilenen çocuklar için bölgede faaliyetlerine devam ediyorlar. Türkiye geneli böyle bir çalışma için görevlendirme yapıldı. Düzce Gençlik Merkezi gönüllüleri, çalışanları ve liderleri ile bölgeye bizde gidiyoruz. Deprem bölgesine gidiyorken boş gitmek istemedik. İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizden de kitap, kırtasiye yardımı, oyuncak, bayramlık şeker gibi hediyelikler topladık. Burada tasniflerinin yapılmasının ardından deprem bölgesinde çocuklarımıza, gençlerimize vereceğiz" şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.