Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esnaf anneler gününde buluştu

Bursalı esnaf, BESO’nun düzenlediği Anneler Günü kahvaltı etkinliğinde bir araya gelip hem anneler gününü kutladılar hem de birbirleriyle özlem giderdiler.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2024 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2024 12:15
Kaynak: (HABER MERKEZİ)
Esnaf anneler gününde buluştu

Bursa Esnaf Odası Başkanı Ali Özkan İlhan, “ekonomik ve güç şartlar altında çalışma ve yaşama sınavı veren esnaf ve sanatkarların sıkıntılarının bir an önce çözümlenmesini bekliyoruz!” dedi.

Bursalı esnaf ve sanatkarlar, Bursa Esnaf Odası’nın düzenlediği geleneksel Anneler Günü kahvaltı etkinliğinde bir araya geldiler. Anneler gününde mutlu olan esnaf, sıkıntıların çözümü içinde bir an önce harekete geçilmesini bekledikleri mesajını verdiler.

Osmangazi Botanik Garden kır bahçesinde yapılan etkinliğe çok sayıda esnaf ve sanatkar aileleriyle beraber katıldı. Bursa Esnaf Odası (Muhtelif Esnaf ve Sanatkarlar Odası MESO) Başkanı Ali Özkan İlhan, 80 ayrı iş kolunda yaklaşık 5 bin 600 üyeye hizmet verdikleri ve Bursa’nın en büyük esnaf odalarından bir tanesi olduklarını ifade etti. “Bizleri dünyaya getiren, yetiştiren, büyüten, ülkemize, ailemize hizmet ete imkanı sağlayan bütün annelerimize, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım, annemiz olmak üzere, şehit annelerimize şükranlarımızı ve saygılarımızı sunuyoruz” diye söze başlayan Özkan esnaf ve sanatkarların içinde bulundukları sıkıntılarında iyileştirilmesini istedi.

Etkinliğe katılan esnaf ve sanatkarlar, Anneler Günü nedeniyle kendilerini bir araya getiren oda yönetimine teşekkür ettiler.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.