Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesir'de 6.1 şiddetinde deprem

Balıkesir Sındırgı' 6.1 şiddetinde deprem meydan geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2025 20:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2025 20:27
Kaynak: (HABER MERKEZİ)
Balıkesir'de 6.1 şiddetinde deprem

Edinilen bilgiye göre merkez üssü Balıkesir Sındırgı' 6.1 şiddetinde deprem meydan geldiği bildiriliyor

AFAD: "Balıkesir Sındırgı merkezli saat 19.53'te 6.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem yerin 11 km derinliğinde meydana geldi."

İçişleri Bakanı Yerlikaya: "Balıkesir Sındırgı'da 6.1 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. İstanbul ve çevre illerden de hissedilen depremle ilgili olarak AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri derhal saha taramalarına başlamıştır. An itibarıyla herhangi olumsuz bir durum bulunmamaktadır. Anbean takip ediyoruz."

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Balıkesir Sındırgı’da meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen 6.1 büyüklüğündeki depremden etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. AFAD başta olmak üzere ilgili kurumlarımız saha tarama çalışmalarına başlamış, gelen ihbarlar titizlikle incelenmektedir."

AFAD, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde 4.6, 4.1. 4 büyüklüklerinde üç artçı deprem daha meydana geldiğini bildirdi.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.