Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Suç örgütü operasyonu: 36 gözaltı

Düzce'de "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak" ve "uyuşturucu madde ticareti" suçlamalarıyla düzenlenen operasyonda 36 şüpheli gözaltına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2026 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2026 13:02
Kaynak: İHA
Suç örgütü operasyonu: 36 gözaltı

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kent merkezi ve mücavir alanlarda belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. "Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak", "uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti" ile "uyuşturucu madde bulundurmak" suçlarına yönelik gerçekleştirilen operasyonda 36 şüpheli yakalandı.

Adreslerde yapılan aramalarda, 178 gram kokain, 29 sentetik ecza, 13 gram uyuşturucu madde, 2 ruhsatsız tabanca, 132 fişek, av tüfeği, uyuşturucu öğütme aparatı, hassas terazi, 6 cep telefonu ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 5 bin 520 lira, 25 euro, 101 dolar ve 1 milyon 600 bin liralık çek ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Kaynak: İHA

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.