Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seyir halindeki işçi servisi bir anda alev aldı

Denizli’de seyir halindeki işçi servisi bir alev aldı. Servisi güvenli alana çeken servis şoförü durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirdi.

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2025 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2025 11:50
Kaynak: İHA
Seyir halindeki işçi servisi bir anda alev aldı

Olay Denizli’nin Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, fabrika işçilerini taşıyan minibüs, işçileri evlerine bıraktıktan sonra servis şoförü de kendi evine gitmek için seyir halindeyken minibüsten bir anda dumanlar yükselmeye başladı. Minibüsü hemen güvenli alana çeken minibüs şoförü durumu 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak durumu ihbar etti.

İhbar üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yanan minibüs kısa sürede söndürüldü. Yanan işçi servisi kullanılamaz hale gelirken işçi servisinin boş olması nedeniyle olayda ölen yada yaralanan olmadı.

Kaynak: İHA

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.