Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Lideri Bahçeli: Acıları aşacağız, yuvaları kuracağız

MHP Lideri Devlet Bahçeli Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreninde açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Acıları aşacağız, yuvaları kuracağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2023 18:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2023 18:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Lideri Bahçeli: Acıları aşacağız, yuvaları kuracağız

MHP Lideri Devlet Bahçeli , Elazığ Afet Konutları Temel Atma ve Sosyal Konutlar Anahtar Teslim Töreninde açıklamalarda bulundu. Bahçeli'nin açıklamaları şöyle: 2020 yılında yaşanan deprem sonrasında bu güzel konutların yapılması burada da insanlarımızın huzurlu ve mutlu yuvaya taşınması hepimizin gurur kaynağıdır.

11 ilimizde asrın felaketi olarak nitelendirilen büyük bir felaket ile karşı karşıya kaldık. Buraları da ayağa kaldıracağız. Bu devletin gücüdür.

Acıları aşacağız, yuvaları kuracağız, insanlarımızı mutlu edeceğiz. Cumhurbaşkanlığı Hükümet sisteminin 1. yılını doldurduk. Çok büyük başarılarını gördük. Büyük afetler gördük hepsi aşıldı. 

Türkiye 14 Mayıs'ta bir seçime gidiyor. Bugün cumhurbaşkanı adayları içinde seçmen kitlesinde yerini belirleyen bir YSK kararı alındı. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurada 1. sırada yerini aldı. Bu hayra işarettir. 14 Mayıs'ta bir, bir ileri diyorum.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.