Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kapısı kilitli evde facia: Anne ve kızı ölü bulundu

Gaziantep’te yakınlarının uzun süre haber alamadığı anne ve kızı, evde kilitli bulundukları odada ölü bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2025 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2025 10:24
Kaynak: İHA
Kapısı kilitli evde facia: Anne ve kızı ölü bulundu

Olay, Gaziantep’in Şahinbey ilçesinin 75. Yıl mahallesi 86046 Nolu Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, 27 yaşındaki Seçil Kaymakçı ile 3 yaşındaki kızı Nilvara’dan uzun süre haber alamayan yakınları durumu 112 Acil Sağlık Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler, evin bir odasının kilitli olduğunu tespit etti. İtfaiye ekipleri tarafından açılan odada anne ve kızını yerde hareketsiz şekilde bulundu.

Oda içerisinde duman tespit eden ekipler, yaptıkları incelemenin ardından beşiğin yandığını ve anne ve 3 yaşındaki kızının, yanmanın etkisiyle meydana gelen karbonmonoksit gazından etkilenerek hayatını kaybettiğini değerlendirerek çalışma başlattı.

27 yaşındaki Seçil Kaymakçı ve 3 yaşındaki kızı Nilvara Kaymakçı’nın cenazesi yapılan incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.