Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kamyonet, beton köprü ayağı yüklü tıra çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Samsun'un Terme ilçesinde beton köprü ayağı yüklü tıra arkadan çarpan kamyonetin sürücüsü olay yerinde hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 24.02.2026 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.02.2026 17:10
Kaynak: İHA
Kamyonet, beton köprü ayağı yüklü tıra çarptı: 1 ölü, 1 yaralı

Kaza, Terme ilçesi Samsun-Ordu kara yolunun 61'inci kilometresi Gündoğdu mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Yar (43) idaresindeki 55 NY 220 plakalı kamyonet, önünde seyir halinde olan Sedat Terzibaşı yönetimindeki 61 AFP 117 çekici ve 61 AAE 384 dorse plakalı beton köprü ayağı yüklü tırın dorsesindeki köprü ayağına arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle köprü ayağına takılan kamyonet, çekici ile birlikte bir süre sürüklendikten sonra durabildi.

Kazada kamyonet sürücüsü İbrahim Yar olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta yolcu olarak bulunan Murat Koç (40) ise yaralanarak ambulansla Çarşamba Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İHA

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.