Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eğer seçilirse bir ilki gerçekleştirecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, "Mühendis olarak çıktığım topraklarıma büyükşehir belediye başkanı olarak dönmekten onur duyuyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2013 19:11
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2013 20:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eğer seçilirse bir ilki gerçekleştirecek
 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ve AK Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, "Mühendis olarak çıktığım topraklarıma büyükşehir belediye başkanı olarak dönmekten, onlara hizmet etmekten büyük onur ve şeref duyuyorum" dedi.

Şahin, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adaylığına ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.

İlk kadın büyükşehir belediye başkanı

AK Parti kurucusu olarak 2001 yılında başladığı siyasete, bölgenin de ilk kadın milletvekili, Gaziantep'in de ilk kadın bakanı olarak devam ettiğini belirten Şahin, "Bana verilen yeni görevde de eğer hemşehrilerim tercih ederse ilk kadın büyükşehir belediye başkanı olacağım. Bu, büyük bir onur ve şeref. Bana güven duyan, bu makamları bana layık gören herkese çok teşekkür ediyorum, millete hizmet etmeye devam edeceğim" diye konuştu.

Fatma Şahin, siyasetteki yerini Anadolu kadınının geldiği noktayı gösteren bir hayat hikayesi olarak gördüğünü ifade ederek, Anadolu kadınının kendine verilen her görevi başardığını göstermeyi sürdüreceğini, bir kadının büyükşehir belediye başkanlığını görevini de başardığını herkese göstereceğini söyledi.

AK Parti'li olarak makamlardan, mevkilerden millete hizmet etmeyi anladıklarını dile getiren Şahin, "Mühendis olarak çıktığım topraklarıma büyükşehir belediye başkanı olarak dönmekten, onlara hizmet etmekten büyük onur ve şeref duyuyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak: CNN Türk
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.