Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Osmangazi'de Raşit Gürbüz dönemi

CHP Osmangazi İlçe Olağanüstü Kongresi, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Dört adayın yarıştığı seçimde, 173 oy alan Raşit Gürbüz, CHP Osmangazi İlçe Başkanı seçildi. Mevcut Başkan Cengiz Çelikten ise 134 oy alarak seçimi kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2025 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2025 20:56
Kaynak: (HABER MERKEZİ)
CHP Osmangazi'de Raşit Gürbüz dönemi

CHP Osmangazi İlçe Olağanüstü Kongresi, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Raşit Gürbüz, Erdoğan Kaçar, Barış Güvenç ve Cengiz Çelikten’in aday olduğu seçimde, 49 oy farkla kazanan Raşit Gürbüz, CHP Osmangazi İlçe Başkanı oldu.

OY DAĞILIMI:

Raşit Gürbüz: 173 oy

Cengiz Çelikten: 134 oy

Erdoğan Kaçar: 30 oy

Barış Güvenç: 20 oy

Gürbüz'den galibiyet paylaşımı

Seçimi kazanan Raşit Gürbüz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;

"Değerli Osmangazi Örgütüm, Dostlarım, Yoldaşlarım, Büyük Ailem...

Bugün burada sadece bir seçim değil; yüzlerce yürek, yüzlerce dost, yüzlerce yoldaş kazandık. Biz kazandık, örgüt kazandı, Osmangazi kazandı. Bizi destekleyen, desteklemeyen tüm delegelerimize; değerli başkan adaylarımıza ve bize bu onurlu görevi veren örgütümün her bir ferdine teşekkür ediyorum.

Buradan değerli başkan adayı arkadaşlarım ve kıymetli ekipleri başta olmak üzere, tüm örgütümüze sesleniyorum; bu sadece bir hizmet seçimiydi ve bu hizmet için bizler görevlendirildik. Bunu asla bir yarış, bir rekabet diye düşünmeyelim. Bizim muhalefetimiz birbirimize değil, halkımızı acılara boğan bu ceberrut iktidaradır. 31 Mart'ta Osmangazi'de Sayın Belediye Başkanımız Erkan Aydın'ın deyimiyle, 'bir anlayışı değiştirdik' ve inanıyorum ki bu birlik ve beraberlikle Türkiye'de de bu baskıcı, yıkıcı, zararlı anlayışı değiştireceğiz.

Birlikte çalışacak, iktidara giden bu yolda birlikte mücadele edeceğiz.

İnanın, iktidar çok yakın! Başaracağız, başaracağız, başaracağız!"

Kaynak: (HABER MERKEZİ)

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.