Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"Bursa, Anahtar Parti’nin mihenk taşıdır"

Bursa Haber TV’de Yasemin Düzdağ ile Gündem Özel programına konuk olan Anahtar Parti Bursa İl Başkanı Fikret Aslan partisinin geleceğine ve çalışmalarına dair açıklamalarda bulundu. 

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2025 14:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2025 14:07
Kaynak: (HABER MERKEZİ)
"Bursa, Anahtar Parti’nin mihenk taşıdır"

Aslan, ‘Milletimizin bizim söylemimize irademize ihtiyaç duyduğunu hissederek yola çıktık. Gelecek nesillerimizin siyasetten umudunu kesmemesi için, Millet iradesi ile devlet iradesini buluşturacak yerin adıdır Anahtar Parti’dedi. Anahtar Parti’nin  ideolojik bir parti olmadığını belirten Aslan, ‘Milli sınırlar içinde bütünlüğü savunan, devlet malına yetim malı anlayışıyla bakan, koltuğun esiri olmayacak bir iradenin temsil edildiği yerdir Anahtar Parti. Her türlü fikri içinde bulunduran bir partiyiz. Bizim hedefimiz seçimlere kadar ana muhalefet seçimlerden sonrada iktidar olmaktır’ ifadelerini kullandı.

Bursa bizim partimizin mihenk taşıdır diyen Aslan, ‘ Anahtar Parti milletin teveccühü ile kurulmuş bir partidir. Bu kadar kısa sürede Türkiye’de yapılanmasını tamamlanmış bir parti yoktur.Bursa açısından bakarsak 20 ile 45 yaş  arasında bir kadro ile kurulmuş çok samimi genç ve dinamik bir kadroyu Bursa’nın huzuruna sunduk. Anahtar Parti milletlimiz adına yarar sağlayacak her organizasyonun yanındadır’ dedi.  Hedefimiz sokağın sesini meclise yansıyacağı bir demokratik iradeyi hakim kılmaktır diyen Aslan seçim anketlerinde de başarılı bir oranda sahip olduklarını belirtti. Bursa’nın sağlık konusunda hak ettiği payı alamadığını belirten Aslan, ‘Anahtar Parti milletimize yeni bir umut kapısı olacaktır’ dedi.

KENTSEL DÖNÜŞÜM VURGUSU

Bursa’nın en büyük sorununun ulaşım olduğunu belirten Aslan, ‘Ulaşımın birinci aşaması da yanlış kentleşme’ dedi. Osmangazi ve Yıldırım’ın bir an önce kentsel dönüşüme girmesi gerektiğini vurgulayan Aslan, ‘Bize uygun yapılaşma bahçeli nizam evlerdir. Bizim önerimiz şudur; İnegöl’den Mustafakemalpaşa’ya kadar dağ eteklerine kent merkezleri bahçeli nizam şekilde yapılmalı. Bursa’nın çözümü yer altında çift gidiş gelişli yapılanma olabilir’dedi. Aslan, Anahtar Parti’nin kadroları bu sorunların hepsini çözelebilecek bir kadrodur. Millletimiz ümidini kesmesin. Memleketimizin geleceği genlerimizin elindedir. Gençlerimiz bize inansınlar. Biz her zaman onların yanında olacağız’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: (HABER MERKEZİ)

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.