Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP’li Demir’den ilçelere ziyaret

BBP Bursa Milletvekili aday adayı İsmail Demir çalışmalarına ilçe ziyaretleri ile devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2023 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2023 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP’li  Demir’den ilçelere ziyaret

Önümüzdeki 14 Mayıs tarihinde gerçekleşecek seçimler için aday adaylığını açıklayan İsmail Demir’in çalışmaları dikkat çekiyor.

Bir yandan teravih sonrası kahve ve dernek toplantılarına katılan Demir, gündüzleri de partisi tarafından kurulan ilçe stantlarına giderek gönüldaşları ile buluşuyor, yeni üye kampanyalarına destek veriyor.

Yıldırım İlçe ve Gürsu İlçe stantlarını ziyaret eden Demir, hem partisine üye olmaya gelen vatandaşlarla sohbet etti hem de stanttaki görevlilerle seçim çalışmalarını değerlendirdi.

Milletvekili seçilmesi halinde daha mutlu Bursa, daha mutlu Yıldırım ve Daha mutlu Gürsu için çalışacağım sözleriyle konuşmasına başlayan “Demir, bu iki ilçenin sorunlarını biliyoruz hem yerel yönetimler hem de merkezi idarenin yapacağı çalışmalar var. Bizlere de sizler yetki verirseniz, Gürsu ve Kestel’in sorunlarını Cumhur İttifakı olarak çözmeye yardımcı olacağız. İnşallah bu dönem bizler bu dönem her iki bölgeden en az birer milletvekilimiz ile TBMM’de BBP’ni temsil edeceğiz.

Bizler halkımıza güveniyoruz. Çalışmak bizden, takdir Allah’tan” diyerek görüşlerini paylaştı. Vatandaşlar ve BBP Gürsü ve Yıldırım İlçe teşkilatında görev yapan stant görevlileri de Demir’e seçimlerde başarılar diledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.