Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BBP Bursa Milletvekili adayı İsmail Demir'den Bursalılara iftariyelik

Osmangazi İlçe Teşkilatında yapmış olduğu başarılı çalışmalarla dikkatleri üzerine çeken ardından görevinden ayrılarak milletvekili adayı olan İsmail Demir çalışmalarına hızlı başladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2023 09:25
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2023 09:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BBP Bursa Milletvekili adayı İsmail Demir'den Bursalılara iftariyelik

Ramazan ayının ilk gününde iftar saatinde yolda olan Bursalı hemşehrileri için Demir,15 Temmuz Meydanı ve Şehreküstü Metro İstasyonu’nda iftariyelik dağıttı.

Ramazan ayı boyunca BBP Milletvekili adayı İsmail Demir ramazan ayı boyunca Bursa’nın farklı noktalarında iftariyelik dağıtımına devam edecek.

BBP Bursa Milletvekili adayı İsmail Demir ve BBP Osmangazi İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyeleri öncülüğünde yola çıkan ekipler, ramazan ayının ilk gününde içerisinde sandviç, su, meyve ve hurma bulunan paketleri 15 Temmuz Şehitler Meydanı ve Fomara İstasyonunda kurduğu standa götürdü. Stanttan iftar saatini yolda geçiren vatandaşların hem ramazanını tebrik edip hem de iftariyelikleri veren Demir “Ramazan Ayı boyunca bu etkinliğimiz kentimizin muhtelif yerlerinde devam edecek. Bu vesile ile tüm hemşerilerimizin mübarek ramazan ayını tebrik ediyor, Cenab-ı Allah’tan hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Bursalı hemşerileri de Demir’e iftariyelikler için teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.