Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Patron Çıldırdı! 15 bin TL Kredi için Vade Farkı Kalktı! Şimdi Başvuran Martta Ödeyecek

Albaraka Pratik Finansman Kart sahipleri hemen her sektörde yapacakları harcama için 15.000 TL'ye kadar vade farksız Hoş Geldin Finansmanından yararlanabilir.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2023 22:40
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2023 22:40
Kaynak: YUNİS CAN TOPAKTAŞ
Patron Çıldırdı! 15 bin TL Kredi için Vade Farkı Kalktı! Şimdi Başvuran Martta Ödeyecek

Kampanyaya dair katılım sağlamak isteyenlerin merak ettiği tüm detaylar haberimizde…

Ağustos 2023 tarihinden sonra mobil uygulama üzerinden görüntülü görüşme yolu ile banka hesap açılışını gerçekleştiren tüm Albarakalı müşteriler kârlı çıkıyor. 31 Aralık tarihine kadar “müşteri olma” adımlarını tamamlayanlar vade farksız 15.000 TL limitli finansman kart sahibi oluyor. 3 ay ertelemeli ve 6 ay taksitli finansman desteği tüm banka müşterilerinin hesabına otomatik olarak tanımlanıyor.

15 BİN TL Finansman Kart Kampanyası Nedir?

Ay sonunu getirmekte zorluk çekenler ay ortasında oluşan masrafları ödeyebilmek için kara kara düşünenler Albaraka Türk Finans'ın sunduğu vade farksız 15.000 TL limitli finansman kampanyasına katılabilir. Hesap açılışı gerçekleşen her banka müşterisi 31 Aralık tarihine kadar kampanyaya başvurabilir. Üstelik kampanya dönemi boyunca yapılan harcamalar 3 ay boyunca ertelenebilir. 6 aylık taksitlerle geri ödenebilen pratik finansman kart başvurusu şartlar karşılandığı anda geçerliliğini koruyor.

15 BİN TL Limitli Hoş Geldin Finansman Kampanya Başvurusu

Albaraka'nın 15.000 TL limitli vade farksız Hoş Geldin finansman kampanyasına başvurmak isteyenlerin 25 yaş ve üzerinde olması gerekiyor. Düzenli gelir sahip olan her vatandaş bu kampanyaya başvurabilir. Albaraka mobil uygulama içerisinde yer alan “müşteri olmak istiyorum” adımlarını çipli kimlik kart ve NFC özelliği ile beraber tamamlayanlar ancak kampanyaya katılabilir.

Başvuru formunu doğru bilgilerle dolduranlar mobil uygulama içerisinde yer alan işlem menüsü altında “Patik Finansman Kart” sayfasına giriş yaparak kart seçimini tamamlayabilir.

Kaynak: YUNİS CAN TOPAKTAŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.