Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O Banka Kadınlara 500 TL Dağıtıyor! Üreten Kadınlar Kampanyasına Katılmak İçin

Halkbank üreten kadınlar için kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Paraf üreten kadın kartı ile 500 TL indirim kazanmak isteyenler yılın son fırsatını yakaladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.12.2023 19:49
Haber Güncellenme Tarihi: 13.12.2023 19:49
Kaynak: YUNİS CAN TOPAKTAŞ
O Banka Kadınlara 500 TL Dağıtıyor! Üreten Kadınlar Kampanyasına Katılmak İçin

Türkiye'deki aktif bankacılık faaliyetleri ile öne çıkan, geniş müşteri portföyü ile ilgi çeken Halkbank Paraf üreten kadın kartı kampanyasını duyurdu. 31 Aralık tarihinde sona erecek kampanyaya dair detaylar belli oldu.

Yurtiçi tüm banka POS’ları üzerinden yapılacak harcamalarda 500 TL'ye varan Parafpara hediye edilecek. Tek seferde yapılacak 5.000 TL ve üzeri ilk harcamaya hediye edilen 500 TL para SMS gönderen tüm üreten kadın kartı sahipleri için geçerli olacak.

Parafcard ile 500 TL Nasıl Kazanılır?

Halkbank'ın üreten kadınlara özel başlattığı kampanya ile en fazla 500 TL kazanım sağlanabiliyor. Kampanyaya katılmak için başvuruda bulunmak isteyenlerin banka müşterisi olduktan sonra harcama yapmadan hemen önce SMS göndermesi gerekiyor. Cep telefonunun mesaj kısmına URTNKDN yazdıktan sonra bir boşluk bırakıp kartın son 6 hanesi yazılmalı 3404'e kısa mesaj olarak gönderilmelidir.

Üreten Kadın Kart Kampanyasını Şartları Nelerdir?

Kampanyaya katılım sağlandıktan sonra yapılacak harcamalar 500 TL'ye kadar indirim kazandıracak. İsteyen banka müşterisi Paraf Mobil uygulaması içerisinde yer alan ilgili kampanyaya gelerek “hemen katıl” butonunu aktif hale getirebilir.

Bankada kayıtlı cep telefonu numarası üzerinden yapılacak işlemler geçerlidir. Aynı gün içinde yapılacak ilk harcama kampanya kapsamına dahil edilir.

500 TL ParafPara Hesaba Ne Zaman Yatacak?

Kampanyaya katılarak harcama tutarına yerine getirenler anında kazanımdan faydalanıyor. Kampanya dönemi sona erdiğinde kazanılan ParafParalar 14 Şubat tarihine kadar kullanılabilir. Sanal POS üzerinden yapılacak harcamalar kampanya dönemine dahildir. Nakit avans, yapılandırılmış vergi borcu ödemeleri ya da bireysel emeklilik ödemeleri kampanya dönemine dahil değildir.

Kaynak: YUNİS CAN TOPAKTAŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.