Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Memlekete Dönüşün En Bereketli Hali! Döviz Birikimine “Gurbetçi Hesap” Ayrıcalığı…

Döviz birikiminde bulunan gurbetçi vatandaşların ayrıcalıklı tekliflerden faydalanabileceği gurbetçi birikim hesabı kampanyası başladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2023 23:02
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2023 23:02
Kaynak: YUNİS CAN TOPAKTAŞ
Memlekete Dönüşün En Bereketli Hali! Döviz Birikimine “Gurbetçi Hesap” Ayrıcalığı…

Birikimlerin katlanarak artmasını sağlayan mevduatlı döviz hesabı açılışı Vakıfbank duyurusu ile başladı. Avantajlı faiz oranları ile ilk kez banka müşterisi olarak gurbetçi faiz hesabı başvurusunda bulunacaklar için geçerli olan kampanya sürüyor.

Gurbetçi Hesap Açılışı Nasıl Açılır?

Dolar veya euro para birimi üzerinden 92 gün ya da 750 gün vade aralığında açılabilen hesap, yüksek faiz oranları ile birikimleri gün gün katlayarak arttırıyor. VakıfBank'ın gurbetçi hesap başvurusu yurt dışında çalışan ya da ikamet eden Türk vatandaşları için geçerlidir. Yurt dışında en az bir kayıtlı adresi bulunan müşteriler ancak bankaya başvurduğu anda sunulan faydadan yararlanabilir.

Gurbetçi Hesap Başvuru Şartı Nedir?

Gurbetçi hesap açılışı için en yakındaki Vakıfbank şubesi ziyaret edilmelidir. Hesap açılış limiti 1000 euro ya da 1000 dolar olarak belirlenmiştir. Hesap açılışı için özellikle belirlenmiş bir üst limiti bulunmamaktadır.

Kampanya dönemi boyunca gurbetçi hesap açılışına başvuruda bulunanlar aynı döviz cinsi üzerinden istediği kadar gurbetçi faiz hesabı açabilme imkanını elde ediyor.

Gurbetçi Hesap Açılışı İletişim Hattı

Döviz birikimlerini katlayarak arttıran gurbetçi döviz hesabı başvurusu hakkında bilgi alabilmek için 0850 222 07 24 numaralı iletişim hattı üzerinden irtibata geçebilirsiniz.

Kaynak: YUNİS CAN TOPAKTAŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.