Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İş Bankası ile E-Ticaret Alışverişi 1.000 TL Kazandırıyor! Online Başvuru için…

Belirtilen firmalar üzerinden Maximum kart kullanılarak yapılacak 10.000 TL ve üzeri ilk taksitle alışverişe 1.000 TL indirim kazanmak mümkün oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2023 00:32
Haber Güncellenme Tarihi: 10.12.2023 00:32
Kaynak: YUNİS CAN TOPAKTAŞ
İş Bankası ile E-Ticaret Alışverişi 1.000 TL Kazandırıyor! Online Başvuru için…

İş Bankası yeni yıla özel e-ticaret indirim kampanyasını başlattı. Seçili firmalardan yapılacak taksitle e-ticaret alışverişine 1000 TL'ye kadar indirim kazanma fırsatı sunuyor. Yıl sonuna kadar geçerli kampanyadan yalnızca e-ticaret alışverişlerini maximum kart ile yapanlar faydalanacak.

Maximum mobil uygulama içerisinde yer alan kampanyaya katılım sağladıktan sonra şu firmalar üzerinden yapılacak harcamalar 1.000 TL'ye kadar indirim kazandıracak:

Pazarama Online Alışveriş Çiçek Sepeti Trendyol PTT AVM Amazon Hepsiburada İş Bankası ile 1.000 TL Nasıl Kazanılır?

Belirtilen firmalar üzerinden Maximum kart kullanılarak yapılacak 10.000 TL ve üzeri ilk taksitle alışverişe 1.000 TL indirim kazanmak mümkün oluyor. Maximum mobil uygulama içerisinde yer alan “kampanya” bölümüne gelerek ilgili kampanya “katıl” butonuna tıklamak yetecek.

İş Bankası ile 1.000 TL Kampanyasına Başvuru Şartı Nedir?

E-ticaret alışverişi yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. İşteCep uygulaması üzerinden de kampanyaya katılımlar kabul ediliyor. Maximum ya da Maximum özellikli bireysel kredi kartı kullanıcıları faydadan yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında her müşteri en fazla 1.000 TL kazanabiliyor.

İş Bankası ile 1.000 TL Kazandıran Kampanyanın Detayları!

Sepette ödeme esnasında taksitle alışveriş yapanlar da kampanya katılabilir. İptal/iade durumunda kazanılan puanlar otomatik olarak hesaptan geri alınır. Kampanya İş Bankası sanal pos üzerinden yapılacak işlemlerde kullanılır. Market, kuyumculuk, uçak bileti alışverişleri kampanya kapsamında değerlendirilmemektedir.

Kaynak: YUNİS CAN TOPAKTAŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.