Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gemlik Castrol’den GTSO'ya Ziyaret

Gemlik'te BP Petrolleri Anonim Şirketi Bünyesinde Madeni Yağ Üretimi Yapan Castrol Madeni Yağları Türkiye,Ukrayna,Orta Asya Tedarik Zinciri Müdürü Kutsi Dönmez, Gemlik Tesis Müdürü Ömer Bulduru ve İdari İşler Müdürü Özkan Acar GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Paşa Ağdemir’i ziyaret Etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2021 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2021 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gemlik Castrol’den GTSO'ya  Ziyaret

Ülkemizin en önemli dış yatırımcılarından ve ihracatçılarından olan BP  petrolleri Gemlik tesisleri madeni yağ üretiminde geçtiğimiz yılı büyük bir başarı kaydederek son 5 yılın en yüksek üretim hacmi ile kapattı.

Tesis müdürü Ömer Bulduru; "2021 yılı içerisinde yatırımlarına devam edeceklerini belirterek toplamda 6,5 milyon dolar civarında yatırım planladıklarını belirtti. Gemlik’in lokasyon avantajının çok önemli olduğunu ve bu avantajlarını korumak ve gelişerek devam etmek istediklerini" belirtti.

BP Petrolleri Anonim Şirketi  Türkiye,Ukrayna,Orta Asya Tedarik Zinciri Müdürü Kutsi Dönmez; "enerji piyasasında yaşanan rekabetten bahsederek Gemlik tesisimize yapacağımız yatırımlarla daha fazla ihracat hedefliyoruz" ifadelerini kullandı.

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ağdemir ; “BP Petrolleri A.Ş. 1962 yılından beri odamız üyesidir. Gemlik için önemli bir değerdir. Ülke ekonomisine ve Gemlik ekonomisine sayısız katkıları olmuştur . Gemlik tesislerinde motor yağları, gres yağı, antifiriz, marin yağları gibi ürünleri üretmekte olup gerek iç piyasa gerekse dış piyasaya arz etmektedir. Kendilerine istihdama ve  ekonomiye katkılarından dolayı  bir kez daha teşekkür ederim’ dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.