Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakanlıktan Sabah Müjdesi! Hesaplarınızı Kontrol Edin! 1.250 TL Destek Ödemesi için...

Aile destek ödemeleri kapsamında her ay düzenli olarak hesaba aktarılan ödemeler hesaba yattı.

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2023 23:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2023 23:03
Kaynak: YUNİS CAN TOPAKTAŞ
Bakanlıktan Sabah Müjdesi! Hesaplarınızı Kontrol Edin! 1.250 TL Destek Ödemesi için...

Bakanlık konuyla ilgili sorgulama ekranını aktif hale getirdi. Aralık ayı aile destek ödemesine dair işte tüm detaylar...

Dar gelirli ailelere sunulan devlet destekleri hız kesmeden sürüyor. Devletin onayladığı ve bakanlık eliyle vatandaşlara aktarılan destek programları zor geçinen vatandaşa ilaç gibi geliyor.

Ay sonunu getirmekte zorlanan vatandaşın faydalandığı aile destek ödemesi için kritik açıklama sonunda geldi. Her ay hesaba aktarılan 1.250 TL'ye kadar destek ödemesi bu ay ilk kez erken yatırıldı.

Kısa Mesaj ile Ödeme Bilgisi Verildi!

Aile Bakanlığı tarafından cep telefonlarına gönderilen kısa mesaj yolu ile destek tutarının hesaba yatırıldığı bildirildi. 850 TL ile 1.250 TL arasında değişen aile destek ödemesi e-devlet platformu üzerinden sorgulama ekranı incelenerek görüntülenebilir.

Aile Destek Programına Nasıl Başvurulur?

PTT şubeleri aracılığı ile nakit olarak alınabilen destek ödemesi tutarı ailede yaşayan bireylerin gelir oranı üzerinden hesaplanıyor. Aylık düzenli ödemeden faydalanmak için e-devlet üzerinden online olarak başvurmak gerekiyor. Aile destek ödemesi için başvuruda bulunmak isteyenler turkiye.gov.tr adresi üzerinden "Sosyal Destek Ödemesi" alanına gelerek formu doldurabilir.

Kaynak: YUNİS CAN TOPAKTAŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.