Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyonluk kupası Bursa’ya geliyor!

Ligim bitimine 2 maç kala Artvin Hopaspor galibiyetiyle 2.Lig’e yükselmeyi garantileyen yeşil beyazlı takımın şampiyonluk kupasının pazar günü Bursa’da oynanacak Bornova 1877 maçında alması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2025 17:32
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2025 17:33
Muhabir: CİHAN KAYALI
Şampiyonluk kupası  Bursa’ya geliyor!

Nesine 3.Lig’e oynadığı daha ilk sezonunda veda eden ve ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Bursaspor’da büyük sevinç ve coşku yaşanıyor. Balıkesir’de oynanan Artvin Hopaspor maçını 2-1 kazanarak bitime 2 maç kala 2.Lig’e yükselmeyi garantileyen yeşil beyazlı takım, şampiyonluğu tüm şehirde kutlanmaya devam ediyor. Yeşil beyazlı takım sezonu Pazar günü evinde oynayacağı Bornova 1877 ve 26 Nisan’da İzmir’de oynayacağı Karşıyaka maçlarıyla tamamlayacak.

YÖNETİM TFF’YE BAŞVURU YAPTI

Şampiyonluğun garantilenmesinin ardından Bursaspor yönetim kurulu harekete geçti ve Türkiye Futbol Federasyonu’na şampiyonluk kupasını 20 Nisan Pazar günü Bursa’da oynanacak olan Bornova 1877 maçında almak için başvuruda bulundu. TFF’nin konuyu değerlendirdikten sonra yeşil beyazlı kulübe cevap vereceği öğrenilirken, Timsah’ın Pazar günü binlerce taraftarı önünde şampiyonluk kupasını almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: CİHAN KAYALI

logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.