Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dündar: “Bursaspor yeniden şampiyon olacak”

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Ay, Başkan Dündar’ın maddi ve manevi her zaman Bursaspor’un yanında olduğunu ifade ederek verdiği desteklerden dolayı teşekkür...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2018 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2018 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dündar: “Bursaspor yeniden şampiyon olacak”

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Ay, Başkan Dündar’ın maddi ve manevi her zaman Bursaspor’un yanında olduğunu ifade ederek verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kendisini ziyarete gelen Bursaspor Başkanı Ali Ay, İkinci Başkan Cem Öztürk, TFF ve İdari Yapılanmadan Sorumlu Asbaşkan Erkan Aydemir, Sosyal Yapılanma, Sponsorluk ve Reklamdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Onur Özselek, Taraftar ve Üye İlişkilerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Enver Kumova ve Medya ve İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Nihat Arı’yı makamında ağırladı. Dündar, Bursaspor’un iki sezondur zorlu bir süreçten geçtiğini ancak yeniden şampiyonluk yaşayacağı günlere döneceğini söyledi.

Bursaspor’un kentin en önemli markası olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Bursaspor şehrimizin en önemli değeri. Bursaspor kazanıyorsa tüm Bursa kazanıyor demektir. Ali Ay, önemli bir sorumluluk alarak bu sezon da Bursaspor Başkanlığı için aday oldu ve seçildi. Kendisine başarılar diliyorum. Ali Başkanın Bursaspor için önemli projeleri var. Bursaspor son iki sezonda zorlu bir süreçten geçti. Ben inanıyorum ki Bursaspor özlediğimiz günlerine yeniden dönecek ve ilerleyen sezonlarda bizlere şampiyonluk mutluluğunu yeniden yaşatacaktır” dedi.

Bursaspor Başkanı Ali Ay da, Bursaspor’a kalıcı gelir sağlayacak projeler üzerinde çalıştıklarını ifade ederek, “Bursaspor’un borcunu azaltabilmek adına kulübe maddi katkı sağlayacak projeler üretiyoruz. Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a projelerimizden bahsettik. Mustafa Başkanımız bizlere maddi ve manevi her konuda gerekli desteği veriyor. Kendilerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda Bursaspor Başkanı Ali Ay, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a Bursaspor Kulübü almanağı hediye etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.