Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Rot Macit dua bekliyor…

Bursa'nın ve Rumeli camiasının sevilen ismi ve sıra dışı kişiliği ile herkesin sevgisini kazanan Rot Macit olarak da anılan Macit Tunalı hastanede tedavi görüyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2021 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2021 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Rot Macit dua bekliyor…

HABER: BURHAN KAYA

Edinilen bilgilere göre Macit Tunalı’nın  16 Mart tarihinden beri, rahatsızlığı nedeniyle Bursa Şehir Hastanesi'ne tedavi altına alındığı öğrenildi.

Yoğun Bakım Ünitesinde tedavisi süren Tunalı'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Bunun üzerine Bursa Haber Gazetesi olarak Tunalı ailesine ulaştık ve aileden Tunalı hakkında bilgiler aldık.

Aile bireylerinden alınan bilgilere göre Macit Tunalı’nın 10 günü aşkın süredir yoğun bakımda tedavi gördüğü, Tunalı’nın dün ilk kez  tedaviye yanıt verdiği bilgisi verildi.

Tunalı ailesinin özellikle belirttiği konu, Macit Tunalı’nın korona virüs testlerinin her seferinde negatif çıktığı, rahatsızlığının virüs kaynaklı olmadığı özellikle belirtildi. Tunalı’nın tedavisinin şehir hastanesinde devam edeceği öğrenildi.

Öte yandan Macit Tunalı’nın ani rahatsızlığı Bursa’da sevenlerini üzüntüye boğdu. Tunalı için sosyal medyada dua seferberliği başlatıldı. Biz de Bursa Haber Gazetesi ailesi olarak Macit Tunalı'ya Allah'tan acil şifalar diliyor, ailesine ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.