Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nilüfer’de kaçak fabrikalar yıkıldı

Nilüfer Belediyesi, kırsal bölgelerdeki tarım arazilerine yapılan kaçak yapıları bir bir yıkıyor. Üç ayrı mahallede, dört farklı parselde kaçak bir şekilde yapılan fabrika alanları, Nilüfer Belediyesi ekipleri tarafından yerle bir edildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2023 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2023 15:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nilüfer’de kaçak fabrikalar yıkıldı

Nilüfer Belediyesi, kentin merkez ve kırsal bölgelerinde kaçak yapı yapanlara göz açtırmıyor. Kaçak yapıyla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, üç mahallede daha kaçak yapıları yerle bir etti. Demirci Mahallesi’nde 600 metrekare, Tahtalı Mahallesi’nde bin 800 ve 900 metrekare ile Akçalar Mahallesi’nde bin 800 metrekarelik alanda tarım arazisi üzerine yapılan kaçak fabrikalar, güvenlik önlemleri eşliğinde yıkıldı. Yapılan tebligata rağmen verilen süre içinde durdurulmayan, ortadan kaldırılmayan kaçak yapılar, Nilüfer Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı.
Verimli tarım arazilerinin kaçak yapılarla talan edilmesine göz yummayacaklarını, kaçak yapıyla mücadelenin kararlılıkla süreceğini vurgulayan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, “Ekiplerimiz sahada yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Tespit edilen kaçak yapılar, yasal işlemlerin ardından vakit kaybetmeden yıkılmaya devam edecek” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.