Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kılıçdaroğlu bu akşam Bursa'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam saat 19.30’da Hilton Otel’de Ömer Göktuğ’un kızı Özge Göktuğ ile Asutay Güleç çiftinin düğününe katılmak üzere Bursa'da olacak. Kılıçdaroğlu, 1 Mart günü de bu kez miting için Bursa’ya gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2014 13:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2014 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kılıçdaroğlu bu akşam Bursa'da

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam saat 19.30’da Hilton Otel’de Ömer Göktuğ’un kızı Özge Göktuğ ile Asutay Güleç çiftinin düğününe katılmak üzere Bursa'da olacak.  kılıçdaroğlu düğün sonrası Ankara’ya dönecek.

MİTİNG PROGRAMI BELLİ OLDU

CHP İl Başkanı Metin Çelik, yaptığı açıklamada, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla 1 Mart Cumartesi günü saat:16.00’da Gökdere Meydanı’nda miting yapacaklarını açıkladı.

CHP örgütleri olarak seçim çalışmalarını aylar öncesinden başlattıklarını anlatan Çelik, 9 Ocak’ta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla görkemli ve coşkulu aday tanıtım töreni düzenlediklerini anımsattı.

Seçimi kazanmak için gecesini gündüzüne katarak çalışan örgütün yakaladığı coşku ve bütünlüğün,  tıpkı 9 Ocak’ta olduğu gibi 1 Mart mitingine de yansıyacağını iddia eden Çelik, şöyle konuştu:

“Örgütüme inanıyor ve güveniyorum. Genel Başkanımızı en iyi şekilde ağırlamak ve geniş katılımlı bir miting için vargücümüzle çalışacağız. 1 Mart’taki mitingimiz, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara, yani zafere yürüyüşünün habercisi olacaktır.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.