Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Haliç: Partiye vizyon katacağız

Bursa Haber’e konuşan Demokrat Parti Bursa İl Başkan Adayı Rıfat Haliç, başkanlığa seçildiği takdirde teşkilata yeni bir vizyon kazandıracaklarını belirterek, “Bursa Demokrat Parti’yi bekliyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.12.2021 10:41
Haber Güncellenme Tarihi: 24.12.2021 10:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Haliç: Partiye vizyon katacağız

HABER: ÖZGÜR EKİNCİ

Demokrat Parti Bursa İl Başkan Adayı Rıfat Haliç, beraberindeki partinin eski il başkanı İsmet Koyuncu, Yıldırım İlçe Başkan Adayı Mustafa Ertumur, Hakan Sunan Bursa Haber Gazetesi’nin konuğu oldu.

TEVECCÜH VAR

Yeni hedefler ve yeni projelerle yola çıktıklarını belirten Rıfat Haliç, seçildikleri takdirde yönetimde çok sesliliğe önem vereceklerini söyleyerek, toplumun her kesiminden kendilerine karşı büyük bir teveccühün olduğunu ifade etti.

MEVCUT YÖNETİM

Mevcut başkanı da eleştiren Haliç, şunları söyledi; “Şu anki başkan parti adına hiçbir şey yapmıyor. Eskiden 3 ilçenin başkanlık koltuğu boştu ancak bugün bu rakam 7 ilçeye çıkmış durumda. Ayrıca binleri bulan üye sayımız şuan 200 küsur kişi kalmış durumda. Bunu değiştireceğiz.”

ÜYE SAYISI

Her evde bir Demokrat Partilinin de olduğunu sözlerine ekleyen Rıfat Haliç,”Partiye küsmüş ve partiden kopmuş insanlarımızı yeniden teşkilata kazandıracağız. Bu minvalde sahaya inip vatandaşlarımızla bir araya gelip, kaybettiğimiz üye sayımızı yeniden artıracağız” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.