Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Haber’den Canbolat'a ziyaret

Bursa Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Cüneyt Dizdar ve Gazeteci Ömer Küçükkaya, Bursa Valisi Yakup Canbolat'ı makamında ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2021 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2021 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Haber’den Canbolat'a ziyaret

Bursa Valisi Yakup Canbolat'ı makamında ziyaret eden Bursa Haber Gazetesi imtiyaz sahibi Cüneyt Dizdar ve Gazeteci Ömer Küçükkaya, pandemi sürecinde kent ekonomisini ve toplumsal koşulları ülke kriterlerine oranla daha pozitif yöneten Vali Canbolat başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara teşekkür ettiler.

BİZ BURSA'YIZ, BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Bursa demek Türkiye’nin üretim ve ihracat üssü demek diyen Vali Canbolat; "Ülkemizde birçok bölgede 30 yıldır görev yapmaktayım. Türkiye'nin hatta Dünya'nın birçok yerinden gelen misafirlerimiz Bursa'ya adeta aşık oluyor. Göç nedeniyle bambaşka kültürel mozaik ile karşı karşıya kaldığımız Bursa'nın her bir köşesi cennet. Kentimizin daha fazla yatırım alması için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Bakanlar Kurulu Üyesi Bakanlarımız gönüllü birer Bursalı gibi çalışıyorlar. Kent olarak daha fazla proje üretmeli ve daha fazla Bursa için çalışmalıyız. Kavgamız Bursa olduğu gibi sevdamız da Bursa olmalı. Ben Bursa ve Bursaspor'a inanıyorum, güveniyorum. Bursa sadece kültür ve turizm fırsatları ile değil aynı zamanda yüzlerce yıllık medeniyet izleri ile de tarihi bir kent. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin gücünü Payitaht Bursa’da görüyoruz. Bursa denildiğinde akıllara Uludağ, Mudanya, İznik, Ulu Cami geliyor. Bursa üretecek, çalışacak ve Türkiye kalkınacak. Pandemi koşullarının yarattığı ağır süreçlerde devletimizin an be an yanında duran esnaflarımıza, iş dünyamıza, çiftçi ve köylülerimiz ile kamu çalışanlarımıza müteşekkiriz. Elbette bu yükü beraber omuzladığımız Bursa medyasına da hassasiyetleri için teşekkür ediyorum. Biz Bursa'yız, büyük bir aileyiz" dedi.

CANBOLAT'I AİLEDEN BİRİ OLARAK GÖRÜYORUZ

Kent adına önemli çalışmalara imza atan ve son dönemde Bursa'yı adeta yıldızlaştıran Vali Yakup Canbolat'ın ev sahipliğinden memnun kaldıklarını ifade eden Bursa Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cüneyt Dizdar; "Ülkemizin yarınları adına bir Bursalı olarak devletimizin en üst makamının verdiği mücadele bizler için onur verici bir gurur. Adeta bir Bursalı gibi her an ulaşabildiğimiz, sorunlarımızı ve çözüm yollarını çok iyi bilen Bursa Valimiz Sayın Yakup Canbolat'ı aileden biri olarak görüyoruz. İcraatları ile kentimizde iz bırakan Vali Canbolat ile inanıyorum ki, 2023 sürecinde her sorunu kent olarak aşmış olacağız. Bursamızın kentlisi gibi çalışan birlik ve beraberliğimizi her fırsatta pekiştiren Vali Yakup Canbolat'ı Bursa'ya görevlendiren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve akabinde İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu olmak üzere tüm Bakanlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Bursa olarak Vali Yakup Canbolat'tan razıyız" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.